Funny park Piešťany
ahojte mal by niekto záujem tam ísť s detičkami? je to tam super. viac v správe
Ahojte baby, kde sa nachadza ten Funny park? Vobec to tu v Piestanoch nepoznam neviem kam s detmi. Diky za radu.
je to otvorené? Nikde nemôžem nájsť žiadne info...ďakujem
my sa chystáme ísť zajtra, práve hľadám nejaké ubytovanie v okolí, žeby sme tam prespali 🙂
@caldera ako Ste sa mali? Kde to presne v PN je? A funguje to vôbec? 🙂 🙂 🙂
Prosim vas a ak je tam voda? Je pravda, ze studena lebo ju menia kazdy den? A oplati sa tam ist s 2rocnym?
určite neodporucam zamna sklamanie tohto leta
voda spinava od piesku, vsade piesok aj v zadku s prepacenim a tym ze je rozpaleny a leje sa do topanok - ble
lezadla za poplatok ( malo by to byt v cene uz )
atrakcia lodicky sa doplaca - take odveci ze zaplatite vstupne a dalsich xy veci si musite doplatit
ohorky v piesku neporiadok
smetne kose hala bala pohadzane po piesku
a vrchol je elektrina na dofukovanie desiatky kablov potahane po plazi len tak popri bazenoch vsade
najhorsie miesto pre mna
nech sa nikto nehneva takyto je moj pocit z toho zaplatila som vela penazi a ... nic z toho
z môjho poľadu pre male deti aj take do ca 12 rokov celkom fajn. naše s vybláznili na šmýkačke, hrali sa v piesku, boli sme tam od ca 11 do 18,30 a nechceli ísť ešte preč. voda je čistená ozónom, a v sobotu bola čistá aj teplá a poobede už pomaly teplejšia ko vzduch a vtedy nebol žiadny piesok v bazéne. ľudia sa umývali v spreche a aj nohy opláchli pred vstupom do bazéna. mňa iba iritoval zákaz nosenia vlastného jedla do areálu, ale neponúkali tam nič pre male deti, žiadne ovocie, žiadne zeleninové jedlá, žiadne šaláty - boli tam iba same vysmážance z polotovarov :-P takže som bez hanby vytiahla banány a nektarinky a čakala som, že mi len skúsi niekto niečo povedať. je tam jediný bufet a teda dosť drahý, toto ma sklamalo. inak celkom v pohode. nevidela som ani špaky ani bordel. a na každom kúsku boli červené koše na odpadky, takže nebolo treba hádzať nič na zem....ale možno som chytila slušnú klientelu🙂
@novotnajanka funny park je približne oproti hotelu Sorea, smerom k lodenici, vedľa bowlingovej haly...
@kajkasamko voda bola teplučká, čistá...a asi je otvorené iba za slnečného počasia. a pre male deti je tá žraločia šmykľavka ako stvorená, sú tam 3 malé šmykľavky a dve pre väčšie deti, vody je tam ca 50cm...možno menej

aj my by sme chceli ísť, ja som už kúpila aj tie zľavové lístky na vstup, ale zatiaľ nie a nie aby vyšlo slniečko a mohli sme sa tam ísť vyblázniť... dúfam, že ešte vykukne, aby nám lístky neprepadli ☹