icon

Habakuky a Donovalkovo - za jeden deň

16. jún 2023

Ahojte, stihneme navštíviť jedno aj druhé za jeden deň? V kľude všetko popozerať, nie ponáhľať sa v strese. S tým ze mame 2,5 hod. cestu tam (vyrazili by sme trebárs o 7mej). Domov to je už jedno.

irusa
16. jún 2023

ak sa smiem spýtať aké staré maš detí ??? Pre mňa Donovalkovo bolo zbytočné vyhodené peniaze. Maximálne si to vie dieťa pozrieť, poprechádzať sa a v areály je všetko spoplatnené. Tuším také autíčko na 15 minút 7e..a vstupne vychádzalo 50e

irusa
16. jún 2023

https://www.modrykonik.sk/blog/acernas/message/... prečítaj si recenzie...a Habakuky tiež škoda peňazí

zuzubb007
16. jún 2023

Co ja viem vysolis na vstupenky 100 euro, a zabava na dve tri hodinky, ovsem donovalkovo je pre mensie deti max do 8-10 rokov, osobne bud bobova draha alebo daky wellness to urcite viac deti potesi

jj298
Odpoveď bola odstránená
evkamotka
16. jún 2023

@jj298 ahoj my sme prave pri donovaloch. Ako funguje bobova draha? Treba sa vzdy vyviest lanovkou ci ma samostatný start na peso?

irusa
16. jún 2023

a neodporúčam ani Hrabkovo...totálna katastrofa..po 20 minút od vstupu sa tam nudíš

jj298
Odpoveď bola odstránená
zuzinka888
16. jún 2023

Kde?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
evinqua
16. jún 2023

Záleží od veku deti, my sme boli v habakukoch iba raz, keď mal syn 4 roky, prešli sme to za 20 minút, pozreli predstavenie,dokopy sme tam boli hodinu, ak majú tvoje deti radi predstavenia, je ich tam niekoľko za den, takze im sa to môže páčiť najdlhšie. Donovalkovo sme absolvovali viackrat, vždy sme tam boli cely deň/10-18/ s pauzu na obed- zašli sme do centra k centralnemu parkovisku do reštaurácie. My chodíme každý rok aspoň na víkend na donovaly, na otočku sme ešte nesli, určite by som plánovala len jedno z toho na deň. Vstupné je na oboch riadne vysoké

kikiballa
16. jún 2023

My sme boli v donovalkove pár rokov dozadu a nikdy viac. Ako nápad s domčekami super ale to je všetko. Taký chaos aký tam vládol som ešte nezažila. Je to v miernom kopci,čiže male deti sa ti budú gúľať dolu kopcom. V rámci areálu jazdia deti na autickach a nikto na nich nedáva pozor. Nie je tam žiadny prírodný tieň, tak v lete je to ako za trest. Po hodine nuda. Syn obehal domčeky a my sme nič iné nerobili len sme utekali za ním lebo z prava sa rútilo decko na auticku a z ľava zas decká na kolobežkách. 🤦🤦🤦🤦

autor
16. jún 2023

@irusa 4 ročne 🙂

kamagma
16. jún 2023

Habakuky za mna super boli sme s 3rocnou, asi 4-5h, stale tam boli rozpravky,vystupenia. Nenudili sme sa. A donovalkovo si tiez uzila cca 3hod pohrala sa,malovanie na tvar, auticko, zvieratka. Za mna pohoda, da sa za den len to uz je dost narocne.

kamagma
16. jún 2023

Urcite pojdeme este raz ked mladsia podrastie.

uriva
16. jún 2023

Ja by som tiež nešla ani do jedného - veľa zlých recenzií od známych, ale zato je tam z mojej osobnej skúsenosti lanovka, to je fajn zážitok + Myšiačikov detský park, to je úplná topka - také veľké ihrisko a hrisko. To bolo super, dieťa malo 5 rokov a nemohli sme ho odtiaľ dostať :D. A nikto tam nereval, nepišťal a nebála som sa o bezpečnosť dieťaťa + si môžeš vyjsť von a kúpiť jedlo/vodu v stánkoch a zase späť ťa normálne pustia s páskou na ruke.

irusa
16. jún 2023

Autorka. Vyskúšaj, no z vlastných skúsenosti ľutujem peniaze, ktoré sme zaplatili za vstup. Bolo to prvý a poslednýkrát. Určite sa dá stihnúť oboje, lebo v takom Donovalkove sa dieťa do hodiny bude nudiť.

slavkadi
16. jún 2023

autorka, kolko rokov majú deti? ja som bola takto dva krat cez prázniny na pobyte s detmi (4 a 8r.) na Donovaloch, na 4 dni a na kazdý deň sme si naplánovali jednu atrakciu, podla programu sme tam strávili pár hodín až skoro celý deň. V Habakukoch sme boli kvôli divadielkam, tie sa mojim veľmi páčili, len tie dávajú po tuším 1,5hod. v pravidelných intervaloch, je viac divadelných hier. Tak sme si pozreli zo tri, a pomedzi to sme sa najedli tam v reštike, alebo sa pohrali na ihrisku, ale ihriská tam sú biedne. V Donovalkove sme boli v deň keď bolo vstupné v maskách zadarmo, takže sme ušetrili, bývajú tam tematické dni. A strávili sme tam nejaké dve hodiny, až na tie zvieratká, ich tie domčeky veľmi nebavili, to je asi skôr pre menšie deti. Potom sme boli v Myšiačikovom parku, ten sa im najviac páčil, je tam zábava s vodou, plť, lanový park, domček s kuchynkou a dlhou šmýkačkou. Tam sme boli celý deň, a ešte aj ďalší deň doobedu.

trinneo
16. jún 2023

Nasa 4 roky minulý rok,Habakuky ju bavili, ale na cley den to nie je max 2 -3hodky, Donovalkovo -uplne vyhodene peniaze, nepáčilo sa to nam a ani jej, za 20 minsme odišli a ľutovali kazde jedno eur,co sme dali na vstupnom

autor
16. jún 2023

@slavkadi 4 ročne 🙂
Mysiacikov park je tiež tam? Nepočula som o tom

peter0123
16. jún 2023

Boli sme tam keď mali deti 4 a 6. Za mňa zbytočne výhodné peniaze. Moje to tam bavilo max na polhoďku, cesta tam bola o hodne dhlšia.

slavkadi
16. jún 2023

Áno priamo pod lanovkou, tam kde je bobová dráha a trampolíny, je aj Mysiacikov vodný park, môžte si tam požičať gumáky, deti si púšťajú vodu z pumpy a z jazierka po vodných cestičkách, na pltke sa preplavia cez jazierko, vzadu je lanový park a pieskovisko a dcéra sa veľa prebavila v domčekoch v kuchynke. Pre dospelých sú tam lehátka, pred vchodom je bufet, tak sa dá odbehnúť, dostanete náramky aby ste mohli chodiť von.

slavkadi
16. jún 2023

autorka, inak v Donovalkove si priprav pevné nervy, ako baby vyššie píšu, je tam chaos, deti behajú na autíčkach, rodičia za nimi, niektoré väčšie autá sa nemestia poriadne na jeden pruh cesty a ešte keď deti nestihnú vytočiť zákrutu, často sa zrážajú. A tým že je to v kopci, rodičia musia fakt dobre utekať 🙂 a byť stále v strehu. Moji sa tam "zašili" pri zvieratkách, inak sa raz previezli na autíčku na 5 minút, aj to dcéra odovzdala skôr ako jej skončil čas, lebo ju to už nebavilo. V domčekoch bol dosť neporiadok, takže veľmi hrať sa tam nebolo s čím v tom chaose. Kebyže to mám dať do poradia, tak naj bol Myšiačikov park, lanovka, bobová dráha a potom Habakuky a najmenej Donovalkovo.

kp7333
16. jún 2023

Habakuky je pre deti od cca 5r., ktore maju radi divadlo a rozpravky (aj strasidelne). Donovalkovo je tak do 5rokov. Mysiacikov vodny park je pre vsetky vekove kategorie. Fajn je lanovka, ci bobova draha, ale tam sa vacsinou caka v rade.