icon

Hotel alebo penzión pre rodinu s tromi deťmi

tinucha
23. jún 2016

Už som pozerala kadečo, rôzne zľavy, ale problém je v tom, že aj hotel je krásny, aj super varia, aj ihrisko majú, aj bazén, akurát, že ubytovať môžu len rodičov a maximálne 1-2 deti na izbu. Akože kam máme dať tretie dieťa? Diskriminácia v tomto smere je strašná, o hoteloch pri mori ani nehovorím, to nemáme šancu. 😒

januelik
23. jún 2016

Penzion Kohutik v Oravskej lesnej

eeffka
23. jún 2016

@tinucha myslim ze nie je problem s ubytovanim, ale ze nechcete platit apartman
bezne hotelove izby su stavane na 2+1, max s odretymi usami 2+2, ak ste 5ti apartman a je po probleme

jasminet
23. jún 2016

k moru do apartmanu a miesta je tam aj na 4 deti... a hotel napr. patince - bud rodinna izba, alebo vacsia dvojlozkova s pristelkami a najmensie dieta bud s dospelakmi v posteli alebo v cestovnej postielke, aphrodite v rajec. tepliciach - izby s dvomi 160 cm postelami + zas cestovna postielka...

kamoska chodieva s 3 detmi do permonu, nikdy nevravela, ze by tretie byvalo inde nez oni... 😉

tinucha
autor
23. jún 2016

Ďakujem za tipy, tak už len začať šporiť. Ceny sú neskutočné.

seahorse27
23. jún 2016

My chodievame do hotela Sitno vo Vyhniach, sice iba s 2 detmi, ale maju aj rodinne izby. Treba si ich ale rezervovat podstatne skor, lebo byvaju na leto vypredane, maju ich malo.

womankc
23. jún 2016

@tinucha no ceny na slovensku sú také - vysoké ono možno sa vám lepšie oplatí pohľada ubytovanie na súkromí na nejakých chatách . My napríklad chodíme do Chorvátska a máme izbu - samostatná kúpelka jedna izba , balkón s kuchynkou a sme tam piati je tam dvojlôžko a rozkladací gauč , normálne nám tam dali prístelku a dokonca pani doniesla aj detskú postieľku a dali sme to tak, že sme sa v pohode pohybovali a cena do 50E na noc a to izba má aj klímu - nábytok niektorý ako socík , ale mne je to jedno všetko bolo čistučké a kedy nás stretla , vtedy nám dali čisté uteráky .....podotýkam výhľad na more na pláž krokom tak ani nie 5 minút......

womankc
23. jún 2016

@jasminet no len nie každý má na permon, alebo aphrodite

jasminet
23. jún 2016

@womankc chcela tip, tak som ho dala... je kopec moznosti, nie iba afrodita a permon, v takmer kazdom hoteli alebo penzione je apartman, rodinna izba, alebo moznost 2 pristeliek a tretie dieta s rodicmi na lozku - toboz ked ma rok ... pochybujem, ze rodiny s viac ako dvoma detmi sedia doma, lebo su diskriminovane

maslenka47
23. jún 2016

@tinucha problem nie je v diskriminacii, ale v tom, ze by ste chceli malo penazi za vela muziky 🙂 Bud apartman alebo dve izby - 2 a 2+1. Idete predsa 5 ludi a naozaj to nie je len tak, ze tri deti sa pri vas "niekde stratia". Predpokladam, ze aj pre deti chces ciste postelne pradlo, budu pouzivat kupelnu/toaletu.. atd atd. Jednoducho pre ten hotel predstavuju takmer porovnatelny naklad, ako dospely.

womankc
23. jún 2016

@jasminet však ja nič, ja som tiež dala len názor.....