Hotel Hubert Gerlachov - recenzie
Boli ste niekto v tomto hoteli?? Ako sa vám páčilo?? Co je blízko fajn na ľahšiu turistiku s deťmi?? Alebo niečo co by trebalo navštíviť..ďakujem za tipy
My sme boli veľmi spokojný krásne prostredie a dobre jedlo 🙂
@siklsi boli sme tam uz tusim 4 alebo 5x. velka spokojnost, pre deti super.
@olgaaabugar
@matkahelka ďakujem za recenziu, potešilo ze ste boli spokojné🙂
Veeeeľmi odporúčam 🙂
Ahojte. Skúsim obnoviť staršiu tému, aby som zbytočne nezakladala novú. Máte niekto prosím čerstvú skúsenosť s týmto hotelom? Jedine, čo ma trošku odrádza, je dosť oldschool wellness podľa fotiek (bazény), a manžel ma prehovára na Atrium, ale tam sme už boli a ja by som vyskúšala niečo nové.. prípadne ak by to čítal niekto, kto má vyskúšané aj jeden aj druhý hotel, tak by nejaká stručná porovnávačka potesila 😊Boli ste tam v novembri? Aké je jedlo, a najmä čistota? Dá sa tam niekde kočíkovať v rámci prechádzky? Ďakujem za odpovede 🙂
Ahojte. Skúsim obnoviť staršiu tému, aby som zbytočne nezakladala novú. Máte niekto prosím čerstvú skúsenosť s týmto hotelom? Jedine, čo ma trošku odrádza, je dosť oldschool wellness podľa fotiek (bazény), a manžel ma prehovára na Atrium, ale tam sme už boli a ja by som vyskúšala niečo nové.. prípadne ak by to čítal niekto, kto má vyskúšané aj jeden aj druhý hotel, tak by nejaká stručná porovnávačka potesila 😊Boli ste tam v novembri? Aké je jedlo, a najmä čistota? Dá sa tam niekde kočíkovať v rámci prechádzky? Ďakujem za odpovede 🙂
@oblecenie99 jedlo je super, na kocikovanie je vonku miesta až až, keď bude v novembri pekne počasie tak sa vonku zabavíte... Veľké ihrisko, zverofarma, v telocvični mávajú skákací hrad... kocikovat sa dá po okolí v prírode, je tam ticho...vo vnútri malé ale pekné interiérove ihrisko, animatori robia program pre deti..
Wellness je už starší ale deťom na tú hodinku- dve do dňa stačil
@oblecenie99 wellnes je slaby, je tam len 1 bazen s malou smykackou, vonku vyhrievana kada. jedlo je vyborne, cistota aka ma byt. najvacsou vyhodou je exterierova minizoo, vozenie na ponikoch a cerstvo vybudovane najvacsie exterierove ihrisko v tatrach. kocikovat mas kde v okoli hotela, resp.okolo hotela, len na obmedzenom useku, lebo cesta od hotela sa uz napaja na hlavnu cestu. my sme tam uz boli velakrat, ale my nechodime primarne kvoli bazenom, ak ideme kvoli wellnesu a bazenom, tak jednoznacne permon, ten je v tatrach bezkonkurencny.

@siklsi my sme boli tento rok v máji. Pri hoteli je toho tiež dosť pre deti, preliezky , bazén vnútorný - vonkajší, majú vlastnú malu farmu, povozia na koníkoch..... Kúsok odtiaľ cca 10 minút peši je železničná stanica Nová Polianka , odtiaľ sa môžete odviezť smer Štrbské pleso alebo opačne do Smokovca, odtiaľ zubackou na hrebienok . A z hrebienka ísť pozrieť vodopády, reinerovu chatu. Nás krpec 3 ročný dal túto 3 hodinovú túru , takže to zvládne ozaj každý . Kúsok v Starom smokovci je tricklandia..... Stačí si dať do Googlu , kam s deťmi v okolo Gerlachova