icon

Išli by ste s kočíkom na Vianočné trhy do Viedne?

fiona203
11. dec 2019

Išli by ste s kočíkom a 11 m. bábätkom v sobotu večer pred Vianocami na vianočné trhy do Viedne.?Podla mňa sa tam s kočíkom nebude dat pohnúť, ale manžel tvrdí, že preháňa a chcem všetko pokaziť, keď som navrhla, že radšej na obed.

77daniela77
11. dec 2019

Nesla,tiez myslim to co aj ty.

angi07
11. dec 2019

no boli sme aj my a sice cez tyzden ( a nie este cez vikend ) ale na vecer to bolo neunosne.mna ako 155 cm skoro ten dav zadusil keby maleho manzel nenosil na rukach tak by ho zadupali tiez.hlavne vela skolakov tam je a vobec na teba nedavaju pozor ! ci mas v ruke pohar alebo nie ci si s dietatom alebo nie ...buchaju do teba a je to velmi neprijemne cela atmosfera pokazena.ale ked sme tam.boli cez den tak fajn.kym nie je tma nie je ani taka atmosfera ale zas sa dostanes k stankom a mas to troska kludnejsie...hlavne s kocikom a cez vikend to bude brutal si.myslim ...moja skusenost-

jaja1979
11. dec 2019

@fiona203 nešla by som. Bola som pred dvomi rokmi s deckami bez kočíka a bolo to za trest, tlacenica, milión ľudí, no už na trhy ideálne sami bez detí...

wena
11. dec 2019

My sme boli teraz s kočíkom so 4,5 mesačnou, úplne v pohode. Ale boli sme cez týždeň.

osky
11. dec 2019

Byvam vo Viedni.urcite s kocikom a takym malym babätkom nie cez vikend a k tomu este vecer.vsade plno ludi a teda je aj väcsie riziko kradezi ci ineho nspadnutia.
Chodte radsej cez tyzden za bieleho dna a ak cez vikend,tak urcite radsej za bieleho dna.

stankadu
11. dec 2019

Ked chcete ísť, tak cez týždeň. Cez víkend odporúčam skončiť návštevu pred 17-tou. Potom tam už je riadna tlačenica a dospelý majú čo robiť.

lucik194
11. dec 2019

nesla, boli sme minuly rok cez vikend korculovat pri radnici a potom trhy..... za trest.... pred 16:00 este ako tak.... predtym ako sa zotmie, ale potom brutalna plna, s kocikom uz vobec nie, ludia nebudu brat ohlad nato ze mas kocik, proste budes zavadzat....

osky
11. dec 2019

V tomto momente-Stephansplatz.
A to mame stredu,obed

mirola
11. dec 2019

Nesla by som a u mna ani nie tak kvoli tlacenici, lebo to mi je uprimne jedno, kym je dieta schovane v kociku, ale ja by som nesla hlavne kvoli rezimu, este v lete pochopim ist sa vecer prejst do mesta, dieta zaspi, potom ho len prelozit a prebalit.. raz za cas sa da.. ale v zime, ked je naobliekane ako cibula a treba ist autom, by som do toho nesla.

evka258
11. dec 2019

Určite nie

sonnenshein
11. dec 2019

Chodili sme pravidelne, ale som v 6 mesiaci a nejdem, lebo viem ako sa tam ti ludia pohybuju - nedavaju absolutne pozor, a aby som schytala laktom do brucha, to sa mi veru nechce...

momoqui
11. dec 2019

@fiona203 nesla by som ani sama bez kocika. Je to plnka a tlacenica. Ak tak radsej cez den, aj tak je to len kvoli jedlu a pitiu....A to my chodime s detmi uplne vsade...

petkaaa
11. dec 2019

To je individuálne. Niekomu to nevadí a nemá dieťa ako príťaž, alebo ako dôvod neísť, niekto nejde, lebo nemá rád tlačenicu a predieranie sa medzi ľudmi. Pre niekoho to nie je problém, dieťa si dá do nosiča a ide.

kvetinka75
11. dec 2019

Urcitenie. Sobota, vecer, tesne pred Vianocami najvacsi natresk.

babi81
11. dec 2019

@fiona203 my sme boli minuly rok s kocikom a v pohode

boldo87
Odpoveď bola odstránená
fiona203
autor
11. dec 2019

Ďakujem za názory.

sasanka605
11. dec 2019

Pri radnici nie, ale ostatné menšie v pohode. Tam som nikdy toľko ľudí nestretla.

marlent
11. dec 2019

Nie

osky
11. dec 2019

@sasanka605 ktore myslis.
Ja vidim vsade plno..hlavne k veceru.
Cez den v tyzdni chodia i zo skol ci skolok s detmi,tych je vsade vela,poobede a vecer skor mladez ci dospeli,ale je tu aj vela turisrov,ti chcu vidiet uplne vsetko

laurinkam
11. dec 2019

@osky ahoj, mozem sa spytat. A ako je vo Viedni medzi sviatkami 26.12-6.1? Vyzdoba je este vsade vsak? A da sa aj nejaky punc a hotdog na ulici kupit? Nejde mi o trhy len trochu pokukat vianocnu Vieden...

osky
11. dec 2019

@laurinkam ano vyzdoba je este.vianocne trhy na Stephansplatz su i po vianociach.

laurinkam
11. dec 2019

@osky super, dakujem...

osky
11. dec 2019

@laurinkam
Trochu som pogooglila.tu su presne vypisane kde a kedy.

laurinkam
11. dec 2019

@osky si velmi zlata, dakujem... popripade nejake muzeum pre 7 a 10 rocne baby by si nevedela odporucit?

osky
11. dec 2019

@laurinkam podla toho co ich bavi.
Urcite fascinujuce je Naturhistorische Museum.
Tam je obria kostra dinosaura,postavy roznych predludi,kamene,mamutie kly,vesmir...len na to potrebujes pol dna ,ak chces vsetko pozriet v klude.
V patri mas napr.muzeum cokolady.
Urcite by sa im pacil vyhlad z Donauturm alebo v Schönbrune je aj muzeum babok,Hundertwasserhaus...
Vo Viedni je toho strasne vela,tazko povedat.

Inak k tym trhom-su rozdielne.
Taky marketingovy je na radnici,ale take tradicne su na Freyung alebo Hof.
Na Karlsplatz skor taky umelecky..

taskataska
Odpoveď bola odstránená
sasheek
Odpoveď bola odstránená