Je kúpalisko Galandia vhodné aj pre malé detičky?
Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto kupaliskom ? Ake to tam je ,ceny a či sa tam zabavia aj male detičky? Dakujem
@bubinko83 ceny si velmi nepamatam, myslim ze to bolo okolo 4 € a nejake centy. Co sa tyka kvality jedla vsetko su to vyprazane, alebo grilovane kuracie stehna. Mozno sa to zlepsilo od minuleho roka ale mne tam jedlo az tak nechutilo a pre deti mi pripadalo nevhodne-polievky boli slane (ja skoro nesolim, tak mi to tak pripadalo), a aj to kura a ostatne jedla mi prisli presolene alebo vyprazane na neviem ako starom oleji. V sezone ked je vela ludi tak nestihaju, je tam dlha fronta. Naposledy sme tam uz ani nejedli, Matko uz je vacsi a vydrzal az domov.
Co sa tyka kupania pre deti maly bazenik do ktoreho dospely nemozu namocit ani palec - hned pribehne plavcik a dost razne upozorni, ze dospeli musia mat nohy vonku. V strede je plastova smyklavka, nechapem ako tam mozem pustit syna, ktory sa moze posmyknut, spadnut a ked bol nas Matko malicky nevedel poriadne chodit, tak som sa tam povadila a napisala staznost. Dodnes som nedostala odpoved. V lete sa mi paci vonkajsi bazen aj s vonkajsim toboganom-tam chodil Matko s tatinom od miminka-vraj to ide pomaly, ja som ich vzdy cakala v bazene (tobogany nemusim). Vo vnutornom velkom bazene su aj take masazne lehatka, masirovacia tryska a vodny "kolotoc"-tam je dost silny prud (2 x sme videli ako tam niekoho strhlo pod vodu a plavcik musel zasahovat) a este je tam taky teply bazen na sedenie, relaxovanie. Vsetky bazeny su z antikoru, vonku je este plavecky bazen so studenou vodou a maly detsky bazen. Nam sa tam vzdy pacilo napriek vsetkym kritikam, ktore som tu napisala. My v PN nemame ziadny poriadny bazen a to je najblizsie co mame, tak sme radi, ze aspon to.
@trixi ,no to si ma dost odradila teda s tym ,že nemožeš ist s dietatom do vody ako doprovod. 😖 Chapem že cela by som sa tam mačat nemohla to je skoro všade na kupaliskach a aj to chapem kedže tam chodia male detičky ale predsa ho nepustim sameho na šmykalku ako ty pišeš. 😒
@bubinko83 ahoj, ja som si to vydiskutovala s plavcikom, a samozrejme som bola s Matkom vo vode. Predsa ho nenecham utopit. Ja to nechapem, pretoze v Rakusku sme boli vo vela wellenss kde boli detske bazeny a problem tam ziadny nebol a Matko chory nebol a nic nechytil. Predsa do toho bazenika idu rodicia a predpokladam, ze uz ohladom na svoje dieta by tam nesli, keby im nieco bolo, keby mali zdravotny problem.
@trixi ,presne tak .Ved sa tam nejdeš kupat ideš iba na dieta dat pozor. A keby aj maš nejake ochorenia tak to všade nie len detskom bazene. A do kupelov chodia predpokladam vačšinou chory ludia takže o čom to je.A keby ti tam aj dieta niečo chyti tak aj tak ti nikto neporadi. 😒
no my tam vacsinou chodievame iba v zime v lete sme tam boli asi tak 2 krat..bufet tak fakt nieje bohvie co aspon co je v nutri co je vonku tak tam som nebola. a bezeny su fakt ciste a celkom fajn. poviem ti ze v galandii je ovela lepsie ako na termalnom kupalisku dolne saliby tak kazde leto sestrina mala hnackuje ked tam idu..takze hygiena je tam na prd ale pre cechov je to dobre im sa tam luby..co nechapem ze co?http://www.thermalkesov.sk/hotel-restauracia?gc...
ale vam sa tam mozna bude lubyt mna tam nic nepritahuje...je to 10 kilakov od galanty
my sme chodili do galandie cele minule leto, dnes ideme znova. hmm...poznam aj ine lepsie kupka,napr.v Ba ale sme z Ga,tak moc na vyber nemame. teda,pokial nechcem cestovat. pre deti je tam jeden ubohy bazen, voda im tak po kolena...nic-moc. my sa radi jasime vo velkej vode, ale tam bolo vzdy vela ludi. co sa tyka vybavenie,je to nove kupko...cize pekny travnik,lehatka a slnecniky,to je super.
ahojte, ako to teraz vyzera v Galandii?? da sa, ci neoplati sa? - mnozstvo ludi 😉
v Galandii je velmi pekne, všetko je nové aj lehátok je dosť no my tam chodievame cez tyzden ked nieje tolko ludi. s tym detskym vonkajsim bazenom je pravda ze je tam tabula aby rodicia nevstupovali do bazena ale nikto to nedodrzuje. plavcik tam dokonca ani nieje. ale na deti treba davat pozor vcera si tam moja mala velmi udrela hlavicku ako sa to tam smyka takze treba davat obrovsky pozor. a videla som dokonca ako jedna mamicka behala bosa, presla cez hlinu, kvety a potom vosla do bazena takze je vidiet ze to niektori rodicia uz prehanaju. s bufetmi by to mohlo byt aj lepsie chybaju tam najmä wafle, langose alebo niečo podobne. aj vstupne zvysili od minuleho roka ale aj tak sa oplati. takze odporučam
ahojte, dá niekto nové informácie o tomto kúpalisku? Zaujímajú ma hlavne atrakcie pre deti, nakoľko by sme chceli v 3 dňoch vidieť aj zvieratká na ranči aj sa okúpať. Či radšej ísť inam za vybláznením? Ďakujem.
@domeli ja ked som videla cennik, tak ma hned presla navsteva galandie. ved len vstupne je 50e za 4 clennu rodinu.
@stanislavao ... nuž pozrela som cenník ešte raz, predtým som bola spokojná, ale to som pozerala asi minuloročné ceny... My máme deti do 6 rokov, takže by sme platili iba my s manželom, ale fakt pozerám, že je to veľa... Veľa Bešeňová má celodenný pre dospeláka na vonkajšie bazény 13 eur... Asi prehodnotíme teda. Chceli sme pozrieť ranč na striebornom jazere a druhý deň tú galandiu, ale asi pozrieme niečo na Liptove predsa len...

Boli sme tam pár razy. Áno, je to tam aj pre celkom malé deti. Majú vyčlenený bazén.
Ceny sú tu: http://galandia.sk/?id~h6x4tf36rfyb
Fotka malého bazéna: http://www.slovakiasite.com/photo-gallery.php?g...