Je Malino Brdo vhodné pre dospelých začiatočníkov?
Ahojte!
Je Malino Brdo vhodne pre zaciatocnikov? Dospeli ludia, ziadny detsky vlek na boku. Na mapke vidim iba cervene zjazdovky. Vzhladom k tomu, ze sa chcu ucit dospeli ludia v strednom veku a maju trosku strach.
Dakujem.
ano, aj pre nich, ja sa povaxujem za taketo velmi relaxacneho lyziara a tam sme mali skvelu lyzovacku. zaplatit instruktora nech da zaklady a pojde to
môžeš lyžovať aj na detskom... to je takmer všade čo som bola - to nikto nerieši...
Su tam 2 detske vleky. Urcite je to vhodne aj pre zaciatocnikov.
Dakujem za odpovede. Ale okrem detskych vlekov, by ma zaujimalo. Maju deti 10 a 12 rocne, ktore lyzuju od mala a na detsky vlek s nimi nepojdu.
Asi 20 rokov dozadu sme tam boli na lyžiarskom,takže určite je tam miesto pre takých čo sa chcú ucit
autorka, deti pôjdu na ťažšie zjazdovky... aj moje tak chodia
https://skipark.sk/stredisko/skipark/zjazdovky/ mali by tam byt aj lahke pre zaciatocnikov . Aj my sa tam chystame pri najhorsom najskor detský alebo ta Malinová
My sme boli na Malino Brde lyžovať túto sezónu. Pre deti aj začiatočníkov je to tam podľa mňa výborné, tá dolná lanovka je pre začiatočníkov ako stvorená. Boli sme ubytovani vo Vile Liptovská Mara, cca 20min jazdy autom, neďaleko Bešeňovej, takže sme sa cestou späť zastavili aj v Auquaparku Bešeňová.

je tam aj detsky vlek aj pre zaciatocnikov, je tam viac druhov zjazdoviek. Dospely syn sa tam ucil s instruktorom lyzovat aj kopec dospelych sa tam bezne uci lyzovat, vedla je aj kopec pre sankarov.
a bezne sa tam ucia aj dospeli na detskom a nikto to neriesi, tam je celkom dost ludi