icon

Je možné striedať sa na jednom lyžiarskom lístku v Ždiari?

27. jan 2025

Zeny, chceme ist ako rodina na lyzovacku do Zdiaru. Predstavy boli, ze doobedu s detmi ja a poobede manzel. Na striedacku sme chceli za jeden celodenny listok aj polyzovat - jeden doobedu a druhy poobede. No zistili sme, ze listok je neprenosny a na jeden listok nevieme lyzovat dvaja. Je to ozaj tak a musime preplacat a kupovat dva drahsiw listky? Mate s tym skusenost, alebo nejaky trik ako obist? Dakujem

Strana
z2
1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
28. jan 2025

@micicka mne stojí rozum.... Každý nadáva na Slovensko a na služby a keď treba niečo slušne zaplatiť,tak sa hľadajú triky a dôkazy,či funguje kontrolný systém. Či to predsa nejde odrbat. Tak dofrasa,keď máš na výzbroj,hotel,proste lyžovačku,už nemáš na zaplatenie skipassu pre celú rodinu snáď,choď to skúsiť do Rakúska.. tam by ti to možno prešlo,tam nie sú zvyknutí na oje.ava... Teda pardon,už sa asi poučili,že "bohatí" slováci tam chodia a číhajú ako jastraby ,čo kde ako "otrikovat" ale samozrejme Slovensko je nanič a môžu za to všetky vlády sveta,len občania su radio,je to fakt smutné. Anooo,je mi jasné,keď odrbavaju politici,môžu aj sedlac.

robert1973
28. jan 2025

Do 15,00 bachledka a potom strachan s večerným bez problémov jeden skipas aj s používaním skipasu druhou osobou bez problemu

robert1973
28. jan 2025

To požičanie skipasu bolo jednorazove nechal som hore bundu, požičal som si skipas od manželky a vyviezol som sa hore bez problemu

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sono2
28. jan 2025

Je to zakázané. Ja len žasnem, že sa na také pýtaš, čo je každému jasné. V rakúsku k passu dokonca fotia, online dokonca musíš poslať fotku aj vek. Vedia prečo a majú pravdu.

sono2
28. jan 2025

@maciatkolulu co si. V rakúsku ta fotia už pri kúpe či online či na mieste dokonca číslo auta všetko.
A to nehovorím Alpy ale tu niederösterreich. Možno to je práve kvôli Slovákom🤔

maciatkolulu
28. jan 2025

@sono2 😎zaručene...len naozaj by mi neprišlo na rozum,že niekto,kto ide na lyžovačku,nemá na normálne skipass pre všetkých.

maranco
28. jan 2025

Tu je staršie video
Porovnali jsme skipasy v ČR a zahraničí! U nás děti platí jako dospělí už od 6 let
https://www.stream.cz/adost/porovnali-jsme-ceny...

autor
28. jan 2025

@lilianka28 to nieje pravda, lyzovat zo skipassom od Tatry Super Ski mozes cez den na vsetkych zjazdovkach ak to stihnes, je to neobmedzene na ktoru pojdes.

lilianka28
28. jan 2025

Tak neviem, prečo sa potom pýtaš, keď to vlastne vieš.
Ja sa nehádam, ze to tak nie je - píšem to aj v komentári včera o 20.31

ja851976
1. feb 2025

@lilianka28 neboko to v case kedy este boli ine listky? Tentro a minuky rok su platne v zdiari, bachledke a v Polsku. Neexistuje, ze rano nemozem na strachane a poobede v Polsku.

ja851976
1. feb 2025

Treba sa na to opytat. Lebo mozem mat rano ciapku a poobede uz napr.nie. u nas nie je prilba pre dospelaka povinna. A uplne chapem, ze rano mamka a poobede otec lyzuje.

lilianka28
1. feb 2025

@ja851976 Ja neviem koľkokrát a ako to mám ešte napísať. Buď to niektoré nečítate celú diskusiu, alebo neviete čítať s porozumením.
Takže napíšem to ešte raz a naposledy:
Lyžovali sme minulú aj túto sezónu v Zdiari. Skipasy sme mali zakúpené ku POBYTU a podmienky sme mali také, ako som už písala.
Ja nikde nespochybňujem, že sa nedá lyžovať a využívať skipasy počas dňa na viacerých strediskách. Záleží, aký KONKRÉTNY TYP skipassu si človek zakúpi, pri každom môžu byť INÉ podmienky. My sme to mali takto, iné sme nekupovali, nevyskúšali.
Nám to vyhovuje, nepotrebujem sa počas dňa premiestňovať a lyžovať každé 2 hodiny inde. Navyše, takto zakúpené skipassy ku pobytu sa dajú zahrnúť do faktúry, a využiť na rekreačný poukaz u zamestnávateľa.

robert1973
2. feb 2025

@lilianka28 máš skipas k pobytu choď lyžovať, vymeňte si skipasy a uvidíte ako to funguje toť vše

Strana
z2