Je normálne, že kúpaliská sú také drahé?
V mojom detstve to bolo bežná vec, že sme išli na kúpalisko s rodinou. Teraz je to naozaj luxus. Štvorčlenná rodina minie tam minimálne 30 eura.
Zo zvedavosti som sa pozrela koľko stoji inde napríklad v Bahorsku lístok pre dospelú osobu. (Regensburg- na tomto kupalisku som už bola a veľmi sa mi to páčilo) 4,60 pre dospelú osobu a 2,60 pre deti. Samozrejme, platy sú nikde inde.
https://www.das-stadtwerk-regensburg.de/woehrdb...
Sranda a do st.martinsu sa sype pol Bratislavy,to nepríde nikomu drahé. Alebo taký dedinský Hainburg 🤣🤣🤣. To je už cool a vôbec nie drahé,ani icecafe za 7,50 ,nieee vobec. Samozrejme lacnejšie ako na sk.
Inak je neuveriteľné komické čítať,že za to,že kúpalisko ma termalnu vodu,tak vlastne nemá náklady,lebo ju nemusí zohrievať 🤣🤣🤣🤣💪👍
Kosice
indoor kúpalisko
www.zlatyhyl.sk
Rodinne vstupné 24 eur bez ohľadu na počet deti.
Nádherne prostredie, tepla voda, da sa booknut bazén dopredu.
Len na mňa až moc tepla v lete, takže využívame len jeseň-jar.
@bublinka1426 https://www.kupaliska.bratislava.sk/
Hainburg,obyčajne dedinské prepchate kúpalisko,s drahým bufetom 21 eur dvaja dospelí a dve deti. Celkom dosť. Bruck 24. Plus nafta a spomínané bufety,ktoré sú naozaj vrchol kulinartva🤣,ale tak treba cvakať za polotovary a plechové langoše a tešiť sa ako je to rakúske. A samozrejme kydať na všetko na sk. Ale teda záver,pri sumarizovani človek príde na to,že nie,nie je to lacnejšie. Len mu proste nedopalia niektoré skutočnosti.
Taký st.maetins s 39eur vstupným je čo? Za mňa je to naozaj veľmi,ale veľmi nahodená cena. Ale tak..... No,na sk je draho🤣
@bublinka1426 https://www.starz.sk/letne-kupaliska/ms-12907 nech sa páči. Môžeš si kliknúť na aktuálne ceny
@tl999 posledné tri dni sme každý deň na kupku s kamarátmi 30 eur je nič. Dnes kupko Nové Zámky 2 dospelí 2 deti 35 eur len vstup ďalšia skoro stovka padla na občerstvenie a obed.
Včera , predvčerom Štúrovo 2 dospelí 2 deti 45 eur vstup.
To sa bavíme o lacných Kupkach.
Keď ideme dvaja do Nesvad alebo Kesova alebo Podhájska na dve hodiny 20 eur pre dvoch ludi. A podobne.
Za tieto tri dni sme minuli po kúpaliskách skoro 300 eur. Preto sa nečudujem, že ľudia radšej idú za to k moru, keď doložia.
@sasa1310
@bublinka1426 kupaliska, ktora patria do starz su za 4 eura, ked si listok kupite online
Vstupné čo chodím s rodinou kde berieme rodinný lístok 2+1 je cca 38-45 euro, parkovné tri euro, nejakých 30 euro obed, do toho káva , niečo sladké, zmrzlina a hneď sme na stovke
@tl999 u nas ma vuchode humenne je 5eura deti do 15 2eura vonkajsie
Od 10 tej do 19 stej..no u nas je chladna voda vzdy. Teraz proli horucavach este sa da. No od 13 stej prichadzaju spiluobcania pride ich aj 100 niekedy aj viac tak to potom odchadzame.
@nikaeli my sme s mužom zásadoví. Ak vidime, že sú ceny premrštené či vstupné či jedlo, tak tam naschval nejdeme už len z princípu. Aj keď € by nám problém nerobili. No a škoda, chcela by som vidiet môjho muža, čo by im povedal, keby nás došli upozorniť za vlastnú vodu alebo jedlo. Aj keď jedlo si my nenosime na kupko. Ale aj tak. Vrchol drzosti.
@tl999 no hej....pri BA zsoji 5 eur dospelý....a to fakt malé mestečko.......sme 7, nemôžme si to dovoliť.. hlavne potom ako deti chcu hranolky......langoše 3,70 plus syr 1,70 eur
@oli18
@sasa1310
Zažila som to raz, keď mal syn niečo cez dva roky a vzala som piškóty a nakrájané jabĺčko s banánom. Odmietla som mu dať pizzu, či hranolky, ktoré tam ponúkajú. Boli sme v zóne na tráve, nie pri bazéne a prišli ma upozorniť, že som si asi nevšimla, že vlastná strava je zakázaná. Ostala som taká zaskočená, že som sa nezmohla na slovo, no manžel sa ich opýtal, čo má jesť 2-ročné dieťa, pretože my mu hranolky nedáme 🤷🏻♀️
My mame v okoli vstupne na osobu 14€ a na dalsom kupalisku 20€. Ak ideme styria,tak len vstupne je 86€ plus strava,zmrzlina a si aj na 150€. Cize kupko si mozme dovolit tak raz do mesiaca. Nie je zalezistost na kazdy den. Mame do 40km od nas aj kupalisko,kde je vstupne tusim 8€, ale tam je taka ladova voda,ze tam ani nechodime.
@pieksamaki dnes kupalisko v galante langos s cesnakom 5,90.... kecup 0.90, syr 0.90..... a veru rady tam nan nestali. ak by dali normalnejsiu cenu aj trzby by podla.mna mali vacsie....
@maciatkolulu kamarat kupoval na mieste bol tam stvrtok. za 6 euro rosnicka.
@mimirka32 ano na mieste drahsie. ok
Ja bývam neďaleko Štúrova a keby ideme na Vadaš tak by som dala za vstupné 70€ a to sme ešte nejedli a nepili. Pri plate 700€ si to človek nemoze dovoliť. Uznavam že ako kúpalisko je super, ale milión ľudí tam je čo je pre mňa napr mínus. Takže my chodíme na staré kúpalisko, minieme 10€ a máme kludnejsie.
zlatý môj bazénik pri dome🙂 ceny hrozné a ešte určite aj tlačenica kde si človek ani riadne neodýchne ani sa neokúpe.Ja nemám rada tieto verejné kupká kde je hlava na hlave.Naposledy som bola ako puberta a už vtedy som mala dosť.Krik,tlačenka v bazéne človek sa nemohol ani pohnúť len na kúsočku sa člupkať.No dakujem neprosím.Veru to už radšej riadna dovolenka pri mori ako toto
@marca12 ľadová voda v tomto počasí? Waw,to ju ochladzujú? To stojí tiež prachy.
@dettilv tak ale podľa toho opisu,veeeelmi veľa ľudí na sk zarába nadštandardne....keďže je plno. A silno pochybujem,že sa tam trepu ti prachati západniari,čo majú kupka za pár drobných.
Tak fajn,hornsa dievčence do zahraničia,je to jednoduché. Aj Rakúsko a Nemecko je lacnejšie. Tak nerozumiem potom načo sa ľudia trepu na dovolenky na sk a tých tem tu je dosť. Odporúčaní na hoteli atd. Veď netreba chodiť. Treba ísť,kde je To lacnejšie.

30€ je ešte úplne super. Akurát sme sa vrátili z kúpaliska a vstupné pre 4 ľudí na 3 hodiny nás vyšlo 68eur 🤣