Je splav Hrona vhodný pre skoro 3-ročné dieťa?
Ahojte baby, začiatkom júna plánujeme splav Hrona z Mlynčoku.
Viete mi poradiť, či je splav vhodný pre takmer trojročné dievčatko (tuším to má trvať 4 hodiny)... Ďakujem!
@chiarisimo parkrat som splav absolvovala a za mna absolutne nie. Hron nie je kludna voda, ja by som toto naozaj neriskovala.
tiez som absolvovala splav Hrona 2 krat (s 2 prespaniami) a mali sme co robit dvaja dospeli v palave cize este je malicke asi na to...skor mozno Maly Dunaj je taka pohodicka 🙂 na par hodin pomalickej plavby 🙂
to fakt ????
Wau to je napad 😅 bude aj padlovat?
@chiarisimo splavovanie akejkolvek rieky je adrenalinovy sport.Ak chces dieta vystavit zivot ohrozujucej situacii,tak smelo do toho.
Dufam,ze organizatori su viac pricetni a maju nadstavene podmienky,ze sa tam s tak malym dietatom nedostanes.
Nie, ani na pokojnú vodu taký drobec nepatrí.
ako ja nechcem nikoho uraziť, no mám pocit, že ľudia už načisto prichádzajú o zdravý rozum a zdravý úsudok....
Bože "ženské", pýtam sa, lebo neviem ako to tam chodí a nechcem svoju dcéru vystaviť zbytočnému stresu a nebezpečenstvu, ideme celá rodina, tak čo mám ostať doma? Pôjdem s nimi a urobím si program na brehu... ďakujem tým, čo komentovali, ako to tam naozaj chodí... boli sme s 5 ročným synom na Malom Dunaji a to bolo fajn, ak je Hron divoký, dám si poradiť...vďaka
@chiarisimo určite nie. To co je za nápad pre boha s takým drobcom ísť na splav? 🙄
@chiarisimo maly dunaj je kludna voda a 5 rokov a 2 roky su obrovsky rozdiel. Tu malu by som nebrala ani na ten Dunaj a teda na Hron naozaj nie.
@chiarisimo vieš vrámci zárobku pustia aj 2 mesačné, no neviem si predstaviť, ak by nastala nejaká nečakaná situácia...
Absolutne nie, vsak aj dospelych chlapov tam vykydlo... :D Bud nechat drobca s niekym, alebo potom ist a uvidite podla vody, a tak, ci si najdete zabavu. Tak ci tak, zazitok tak male dieta z toho ani nebude mat.
@irusa ako ty si tam bola?
@chiarisimo áno
@irusa ja nie, preto sa pýtam a nemám zlý úsudok, len nechcem vystaviť dcéru nebezpečenstvu na to sú tu tie fóra, nie na odsudzovanie, ale na poradenie...
@chiarisimo ako ja mám pred vodou neskutočný rešpekt bola som svedkom jednej situácie
Moj nazor je taky, ze urcite nie a priznam sa, ze sa trochu divim takymto napadom. Skocila mi tu aj diskusia spred viac ako 10rokov ako chcela ist na splav tehotna v poslednom mesiaci tehotenstva 🙈. Ach jaj zeny, ale ano uznavam ja som zase prehnane opatrna a ziaden extrem nieje dobry, ale toto isto nie.
moja dcérka mala 5 rokov, keď sme boli splavovať Hron (minulý rok), sedela pekne s tým nebol problém a zo začiatku sa bála, potom už to bolo v pohode, ale na konci mi povedala, že už tam nikdy nechce ísť 😀 boli sme v čase sucha, takže sme raft na veľa miestach museli tlačiť ... ruky ma boleli ako koňa 🙂
Hron som splavovala 3x a určite nie je pre také malé dieťa, je pre plavca.
Ked chodim domov, jazdim popri jednej malej riecke. Isiel ju splavovat otec s dvomi malymi detmi. Maju tam taky maly pomnicek. Vzdy ked to pri jazde zaregistrujem ostane mi smutno.
odhliadnuc od možného nebezpečenstva mám pocit, že také malé dieťa sa bude počas plavby nudiť. V jej veku je nuda 4 hodiny sedieť (v člne podľa možnosti čo najnehybnejšie), prírodné krásy na brehu ju nezaujímajú, začne sa sťažovať, prípadne plakať, čo potom?
Bola som na splave a bolo tam aj mimina v nosicoch. Za mna uplne no go! Plakali, jacali. Zacalo prsat. Des
chodíme z práce každý rok, síce inú časť a trvá to len 2 hodiny, ale dieťa by som tam nebrala, aj keď väčšinou je voda tak po členky, radšej s ním zostaňte na brehu, bude mať väčšiu zábavu, aj bezpečie.
Kamarati raz isli a nechceli ma zobrat ze by to bolo nebezpecne. A to som dospela.. o co viac je to pre take male dieta nevhodne
@really8 bože, smutné 😢, pre to som ostražitá a dám si povedať, lebo aj na takýchto prípadoch sa v živote učí...
Je to na zvazeni, zavisi aj od stability clna. Ja som z okolia, a zase to nie je taka divoka voda, bola som uz na adrenalinovejsej. Na Hrone sa da prevratit, ale to skor v tych dvojmiestnych clnoch, nie v tych velkych, to si neviem predstavit... Ale s 3 rocnym dietatom by som nesla 4 hodiny, to je prilis dlho

@chiarisimo neviem si predstaviť splav Hrona -takmer stvorhodinoveho -s takým malým dieťaťom. Mam tri deti a ani jedna z nich by nevydržala. A či je splav vhodny s takým drobcom... Z môjho pohľadu nie. Ale asi budú názory rôzne.