Kam do Tatier s deťmi?
Ahojte, ideme do Ružomberka k jednej pani doktorke na vyšetrenie. Deti 4rocne chcú ísť somnou. Chcem sa opýtať, čo môžeme tak na rýchlo pozrieť? Kam ísť? Pozerala som člnkovanie na strbskom plese, avšak môžu byť v člne max 3.osoby (sme štyria). Niečo čo nestojí majland, bude ich zaujímať a zvládneme za pár hodín, cesta späť je tiež dlhá ☹
pozri Čutkovskú dolinu..kúsok od Ružomberka, pre deti úžasné
Do Smokovca do Tricklandie a potom na Hrebienok. Ale ak máte dlhú cestu domov, tak by som možno ostala v RK a okolí. Napríklad B&B ranč v Likavke, Tarzania Hrabovo, Lučanské travertíny a vodopád.
Podla mna sa im bude pacit v kontaktnej zoo vedla tatralandie, to tiez nie je daleko od ruzomberka
Oooo ste super ❤️ ďakujem pekne za tipy
Na donovaloch mas Mysiakov detsky park, to by sa im pacilo a mas to ovela blizsie. Je tam aj bobova draha a donovalkovo (to uz trocha drahsie ale zase tiez by sa im pacilo)
@milanemila pozerala som cennik, že 15€ vstup 🤔
@milanemila teraz pozerám, že tam je nielen zoo ale aj nejaký vláčik, zrkadlový labyrint, svet miniatúr. To je všetko na jednom mieste za tých 15€?

Nie si to Tatry, ale k Ružomberku to mate ešte bližšie, v Liptovskom Jane je minimuzeum hradov a je tam aj úžasná, veľká maketa železníc, všetky deti boli unesene od pohybujúcich sa vláčikov, a my dospelí sme to tiež obdivovali minimálne hodinu.