icon

Kam do Tatier s dvojročným dieťaťom?

renatka737
28. dec 2011

Ahojte sla by ste niektora do tatier? Mam 2rocnu dcerku....alebo nam poradte vylet dakujem

Strana
z2
mirka285
29. dec 2011

@tilly jej super,vy ste boli zase v strediskach,kde sme my neboli aspon si mozme vymienat info 🙂 inak moja srdcovka je Saalbach-Hinterglem-Leogang tam sme boli uz dva krat,len ked teraz je to tak blbo so snehom ,ze v tychto nizsich strediskach uz clovek nema istotu 😔

kikusa8
29. dec 2011

@renatka737 jasne dam, hned ako mi odpisu...na tom hotely je aj bazen, herna pre deti...ja si myslim ze by to tam bolo super pre deti...12km odtial je Tatralandia...A nie je to az take drahe 🙂

kikusa8
29. dec 2011

@renatka737 ahoj, takze toto mi napisali:
Dobry den pani Hercegova,
cca 1km vzdialene od nas je lyziarske stredisko Javorovica, kde sa da aj
sankovat. Hned pri vleku je aj pozicovna lyzi a aj lyziarska skolka.
Zlavu v stredisku mame 10% z ceny.
V hoteli zapoziciavame zdrarma sanky a boby.
Celkom dobre, nie?

renatka737
autor
29. dec 2011

dobre aspon jedna potesujuca sprava spomedzi ostatnych🙂 co teda idete?

kikusa8
29. dec 2011

@renatka737 u nas to zavisi od muzovej prace, keby bolo na mne tak ideme hned...len teraz ma toho vela, tak cakam kedy mi povie termin...Asi to bude az zaciatkom februara...Potom daj vediet ked si nieco vyberies...Mne by sa tam hrozne pacilo aj v lete, je tam blizko kupalisko za par korun, ale to uz budeme mat babo, tak nepojdeme nikam...

adetka
29. dec 2011

v Avene na Liptove sme boli v lete, ked mala dcerka 1,5 roka... fajn hotel aj bazenik... 😉 ... ale daleko od turistickych tras... vsade sme museli autom... v zime to tam nepozname...

nam sa po rokoch stravenych v hoteloch osvedcili apartmany... kde su tak tri izby... ja s dietatom (teraz detmi) v jednej izbe... stari rodicia (alebo svagrovci) v druhej... a manzel zasadne v obyvacke 😅 ... aj teraz som na Donovaloch nasla jeden apartmanovy dom... trosku dalej od turistickeho ruchu a zhonu... blizko tej detskej fun areny...
ideme zaciatkom februara

renatka737
autor
29. dec 2011

@kikusa8 urcite dam. dufam ze sa vam podari vyrazit co najskor

bamartinka
29. dec 2011

@renatka737 ahoj, ja odporucam Hotel Chopok (Demänovska dolina) - je uuuuuuzasný pre deti, mam dve a boli sme tam viackrat. Cely hotel je orientovany na deti. UUUUzasny, fakt. Teply bazen velky, detsky maly, k dispozicii kolesa, rukavniky, hracky.... detsky kutik, casnici, ktorí sú zvyknuti na deti, je tam aj billiard, bowling, animatorky - no skratka super. Velke nove ihriski pri hoteli. Mozem poslat aj fotky, ale je to tusim vsetko na webe. Riaditel hotela ma rad deti, a je to vidiet. Nie je to ziadna reklama, sme tam parkrat boli a je uzasny.
Druhy je hotel Borovica, tiez pekny a prijemny .

bamartinka
29. dec 2011

a este k tomu, koooopec mladych rodim s koooopcom deti 🙂

renatka737
autor
30. dec 2011

@bamartinka je klasny az na tu cenu....myslim si ze to je dost na to ze idem len ja s malinkou.... Dakujem

syja
30. dec 2011

@marianaaa sankarska draha z hrebienka do stareho smokovca je v prevadzke. Vcera sme tam boli a je cela zasnezena prirodnym snehom. Ale je to skor pre vacsie deti nakolko na niektorych usekoch naberies fakt slusnu rychlost.

marianaaa
30. dec 2011

@syja Ďakujem za informáciu skúsime šťastie. Mali by si aktualizovať stránku lebo tam ju stále majú vedenú mimo prevádzky, vďaka tomu sme tam nešli.

silviami
30. dec 2011

@renatka737 tá remata s rodinnými víkendami je ako stvorená pre deti také menšie, možno tak do 6 rokov, určite sa nudiť nebudete, tie schody to bolo tak že do reštiky jedno poschodie, bývali sme na úrovni recepcie, niektorý bývali 1-2 poschodia hore dole, do bazéna tak tri poschodia po chladnej chodbe, na chodenie do bazéna v župane sa mi pre dieťa zdalo chladno, neviem ako chodbu vykúria v zime, no a ak si si zabudla niečo na izbe a z bazéna treba ešte utekať naspäť, tak to nebolo bohviečo ale zase sme si zašportovali, neviem ako to tam je so sánkovaním, my sme tam v zime neboli ale cez toho mikuláša tam bol taký super program, že sme všetko ani nestihli, niektoré drobnosti sme museli vynechať, inak u nás je asi všade problém s malými deťmi, nič tomu nie je prispôsobené, ak sa to porovnáva s rakúskom, tak je to neporovnateľné, ale podľa mňa to treba brať trochu s nadhľadom a nám sa páčilo

bamartinka
30. dec 2011

@renatka737 tak to asi hej, my sme boli, ked bola zvyhodnena cena a tak 🙂

edusik
30. dec 2011

No dievčatá, tak ja mám úplne iné skúsenosti s Tatrami... min. rok sme boli ubytovaní v Novom Smokovci v Atrium hotel - boli sme 1x s malou, ubytko mala zadarmo aj stravu, v reštike bolo viac detských stoličiek - čo bolo super, šéfkuchár nám nakladal z každého jedla, lebo videl že malá sa so všetkým "babre", majú tam wellness (len vírivku - bazén nie) - tiež nebol problém, je tam aj infrasauna čo je vhodné pre malé dieťa - všetko v cene ubytovania, hneď vedľa je malá lúka pre detičky a nad ňou je veľký vlek - tam sme chodili ešte my s našimi sa sánkovať (neviem či sa to náhodu nevolá Jakubkova lúka). Tento rok sme boli (v novembri) v Lomnici Villa Park - 100m od lanovky - všetko to isté, za malú sme neplatili, nachystali nám aj detskú postieľku aj detský paplón - a to má už 2,5r. - vraj pre istotu ak by bola tak zvyknutá, čašník mal nekonečnú trpezlivosť keď malá všetko porozlievala a zababrala-veľmi sa predvádzala.. Boli sme na Skalnatom plese aj na chate pod Soliskom, večer v Starom Smokovci "zubačkou". Všade bolo veľmi veľa mladých rodiniek, a čo ma zaskočiklo aj na Skalnatom plese bolo veľa rodiniek s kočiarom - to by som neverila, keby som nevidela. Tento rok sme wellness nechceli lebo sme boli akurát po chorobe, ale pôvodne sme mali namierené do Permonu, ale našla som napr. Hotel Slovan - veľmi podobný službami v Lomnici. Myslím, že Tatry sú super ak si to vieš naplánovať a hlavne ak chceš - my sme v Tatrách neboli od detstva, takže sme sa tešili tak ako naša malá - treba objavovať pekné veci, ak sa chce. Najbližšie určite pôjdeme sánkovať na Hrebienok ( aj keď by nefungovala lanovka, dá sa ísť pešo - aj keď je to náročnejšie, ale dá sa) , na "čajík" sa určite vyvezieme zas na Skalnaté pleso ( je tam taká "škôlka-ihrisko") a našim najbližším cieľom je Popradské pleso (ale to asi až na jar) a Lomnický štít (ktorý si treba rezervovať dopredu, ako sme zistili naposledy-ináč je určite vypredaný). Nikdy predtým by som nepovedala, že aj s 2,5r. princeznou sa dá takto chodiť, hlavne ak sme to doteraz "nepraktizovali" a teda nepoznáme tie správne miesta - ale stačí zájsť do informačného strediska a tam vám všetko povedia a aj naplánujú - samá chvála 🙂

veronika9797
18. dec 2017

rada by som obnovila tému? ako je na tom sánkovanie v Tatrách v súčasnosti??? Ďakujem

Strana
z2