Kam ísť na výlet v okolí Košíc?
Ahojte, poraďte kam ísť zajtra v Košiciach a okolí. Pôjdem sama - niečo ako Opálové bane pri PO apd. Zoo pls nie, ani skanzem v Myšli. Chcem niečo vidieť, čo som ešte nevidela.
Ďakujem 🙂
V Zadieli si uz bola? V Haji na vodopadoch? V Jasove je aj jaskyna aj do klastora sa da ist. Alebo Ladislavov pramen a zeleny kostol pri Debradi
@viestta V Zadieli som uz teraz bola, Hajske vodopady predvcerom. Jaskyna jasov jasne, aj okolo jazierka som sa presla. Bola som na Ruzine, na Bukovci, na vyhliadkovej, v Zoo, v kine, v utulku, v Niznej Mysli. Uz neviem kam ist.
@viestta V Zadieli som uz teraz bola, Hajske vodopady predvcerom. Jaskyna jasov jasne, aj okolo jazierka som sa presla. Bola som na Ruzine, na Bukovci, na vyhliadkovej, v Zoo, v kine, v utulku, v Niznej Mysli. Uz neviem kam ist.
@anonym_autor Slansky hrad ale aj muzeum v Solivare. Betliar sa tiez da stihnut v celkom rozumnom case aj hromadnou dopravou (aj ked cez tyzden je viac spojov)
@anonym_autor ak si autom a nemáš problém ísť aj ďalej, tak lom v Beňatine je pekný 🙂
Obišovsky hrad
@anonym_autor ak si autom a nemáš problém ísť aj ďalej, tak lom v Beňatine je pekný 🙂
@ramzesa nie Benatinu som uz dala, aj sobranecke kupele. Chcem len nieco tu poblizku. Mam este poobede program.
stiahni si aplikaciu vypadni.sk ...tam mozno najdes inspiraciu na vylet/nejaku zaujimavost
@ramzesa nie Benatinu som uz dala, aj sobranecke kupele. Chcem len nieco tu poblizku. Mam este poobede program.
@anonym_autor chata Lajoška, chata Erika, príp. kúpanie na Bukovci, túra na Folkmar, Sivec ... Fakt neviem, že čo ešte 🙂)) ... chata Hrešná... alebo ísť z Horného Bankova na Jahodnú a cestou je Rákocyho prameň... Ale to je také malinké.
Hrad Füzér v Maďarsku, máš od Košíc do cca 25-30 minút., ak máte auto. Ide sa smerom na Skaroš. Dá sa platiť aj kartou (aj parkovanie). Ak máte deti, pozor, kočíkom sa priamo k hradu už nedostanete,.je tam stúpanie po schodoch. Pod hradom je reštaurácia. Všetko je aj interaktívne, aj v slovenčine. Za nás to bol veľmi pekný, príjemný výlet.
stiahni si aplikaciu vypadni.sk ...tam mozno najdes inspiraciu na vylet/nejaku zaujimavost
@jarmila2010 dakujem 🙂
Hrad Füzér v Maďarsku, máš od Košíc do cca 25-30 minút., ak máte auto. Ide sa smerom na Skaroš. Dá sa platiť aj kartou (aj parkovanie). Ak máte deti, pozor, kočíkom sa priamo k hradu už nedostanete,.je tam stúpanie po schodoch. Pod hradom je reštaurácia. Všetko je aj interaktívne, aj v slovenčine. Za nás to bol veľmi pekný, príjemný výlet.
@oblecenie99 idem sama. Nechem žiadnu túru, skôr by som rada niečo len videla. Nejaké múzeum, hrad s odborným výkladom, tie opálove bane apd.
@jarmila2010 dakujem 🙂
@anonym_autor ta druha...rozhliadni sa...vyhladava rozhladne
@oblecenie99 idem sama. Nechem žiadnu túru, skôr by som rada niečo len videla. Nejaké múzeum, hrad s odborným výkladom, tie opálove bane apd.
@anonym_autor To nie je túra, len taká príjemná prechádzka, trošku do kopca, ale nič strašné, tak do 15 minút pešo a si na hrade od parkoviska. Je tam aj výklad v slovenčine, keby si chcela (pravdepodobne nie sprievodca na živo, ale možno by si dostala také zariadenie do ucha, mali ale všade také interaktívne kartičky, kde si mala aj popis v slovenčine. Ide o pekne zrekonštruovaný hrad, aj s vystavenými vecami, nie zrúcaninu 🙂
Iné mi už nenapadá, kocky vyššie už dali asi všetko..
S rodinou sme boli v Kecerovciach na predlzeny vikend, velmi sa nam tam pacilo, citili sme sa skoro ako v Spanielsku
@anonym_autor hrhovský vodopád, Rudníku je také niečo na spôsob "morského oka" potom pekný je aj Turniansky hrad, Betliar
@anonym_autor Turniansky hrad, Herlany gejzir
S rodinou sme boli v Kecerovciach na predlzeny vikend, velmi sa nam tam pacilo, citili sme sa skoro ako v Spanielsku
@hildeberta A v ktorom hoteli ste byvali😀
@hildeberta A v ktorom hoteli ste byvali😀
@anonym_82a880 stanovali sme
V Zadieli si uz bola? V Haji na vodopadoch? V Jasove je aj jaskyna aj do klastora sa da ist. Alebo Ladislavov pramen a zeleny kostol pri Debradi
@anonym_autor
@viestta mozem sa opytat, v tej zadielskej tiesnave, da sa ist aj byciklom? Ze by dcera zobrala bycikel a mi pesky?
@anonym_autor
@viestta mozem sa opytat, v tej zadielskej tiesnave, da sa ist aj byciklom? Ze by dcera zobrala bycikel a mi pesky?
@kristina82 myslím, že po tú chatu alebo bar alebo čo to tam je, sa dá ísť aj bicyklom. Vídame tam často rodinky s kočiarikmi. My pokračujeme z tiesňavy ďalej na planinu a tam už to nejde. Ale po to občerstvenie áno.
@kristina82 myslím, že po tú chatu alebo bar alebo čo to tam je, sa dá ísť aj bicyklom. Vídame tam často rodinky s kočiarikmi. My pokračujeme z tiesňavy ďalej na planinu a tam už to nejde. Ale po to občerstvenie áno.
@ramzesa nie je to ale stale mierny stupak?