icon

Kam ísť s deťmi v Novom Meste nad Váhom?

maruschka
9. aug 2007

Ahojte všetky mamičky z nášho okresu Nové mesto nad Váhom. 🙂 Rada by som vedela,kde všade sa dá s tými našími drobcami vyblázniť v okrese Nové Mesto nad Váhom.Okrem parku v Meste nepoznám nič iné.Nebývajú nejaké detské predstavenia??Divadielka,kino a tak ďalej??Díky za info. 😀

sticker
28. jan 2009

Erika teraz som to nepochopila - čo Ťa nebaví preklikávať? 😅 Ospravedlň moje staré závity, večer im to moc nepáli 😅
Ren ja som mešťanka 😉 🙂

rikarr
28. jan 2009

no ked napíšem, to potvrdiť a ked niektorá napíšete zas klik na nové mesto aby sa mi to zobrazilo

renuskacool
28. jan 2009

A ja myslela že to len mne robí,že musím preklikat aby naskočili odpovede..... 😀 😀 😀

rikarr
28. jan 2009

nie nie každému....najsamlepšie by bolo keby mi to dalo samé vedieť že sem ktosi napísal

sticker
28. jan 2009

Simi odpisujem na každé IP, ak je v norme 😀 Akurát dnes mám asi deň otvorenej brány na IP, lebo jedno IP napíšem a už mi svieti ďalšie 😀 😀 😀

sticker
28. jan 2009

Jáááj, tak nato som si už zvykla 😀 😀 Mne za chvíľu primrzne ruka k myši 😀 😀 😀

renuskacool
28. jan 2009

no tak by to bolo ok,ale ked hovoríš že to tak každemu.... 😉

rikarr
28. jan 2009

som zvyknutá na bbt tam mi chodia maily a vždy ma to hodí na poslednú pridanú odpoved

simasa
28. jan 2009

Rikarr, ked si na tejto stranke a chces zobrazit nove prispevky, staci stlacit F5.
Mna rozculuje, ze ma to vzdy po pridani prispevku vyhodi von. To je na figu 😠

janette4
28. jan 2009

ahojte,Panelák skončil,tak sa tu zbiehame? 😀

tak to lezie na nervy aj mne.keĎ niečo napíšem,zas ma to hodí k témam.ide ma poraziť, lebo niekedy píšete jak namydlený blesk. 😉

rikarr
28. jan 2009

😀 možno niektorým za toplatia....mne na účet nechodí nič za písanie...

simasa
28. jan 2009

Rikarr, musis napisat adminovi, ze co sa deje, ked nic na ucte nepribuda 😀 😀 😀
Joj, dnes fakt trepem, tak si zo mna nic nerobte...

lenca13
28. jan 2009

Dobry vecer ale ste sa rozpisali 😀 😀 😀

renuskacool
28. jan 2009

No ja musím odpochodovat-drobec má polčas,tak ideme papat...Pa 😠 😠

lienka55
28. jan 2009

Ahojte,
ozaj ako povymreti 😀 ,konecne som sa sem dostala,uz spime a nikde nikoho. 😠

janette moj maly tiez inak nezaspi ,len ked som prinom.Musime spolu lezkat a tulit sa k sebe,uz som si zvykla ,ved aj tak nic ine na robote nemam,ale radsej by som bola ,keby som ho len ulozila do postele a zaspal by sam. 😔

andreao
28. jan 2009

Ahojte, vidim, že je tu real debat, super.

rikarr
28. jan 2009

no ja malú šlahnem do postele a je to..aj ked teraz je to také že ju musím ukludniť lebo je besná večer a z postele zdrhne...tak ju hladkám povláskoch a ked začne gúlať očami je to hotovo...v postielek som ju nechala a zaspala sama

andreao
28. jan 2009

Aj mne zatial zaspava mala sama, dufam, že jej o zostane 😉

simasa
28. jan 2009

Babule, to ste sa dohodli? 3 prispevky v tej istej minute? 😕

andreao
28. jan 2009

🙂 🙂 🙂
Ak by sme sa dohodli, tak to nevyjde 😉

janette4
28. jan 2009

Lenka, doteraz to tak bolo.5mesiacov zaspával sám v postieľke, potom si začal vyžadovať moju alebo mužovu prítomnosť,takže si s ním niekto z nás ľahne do našej postele,väčšinou ja,a keĎ už skoro spí, preložím ho do postieľky.Sranda bude,keď bude mať 13kg 😀
lenže teraz sa uspávame s plačom a zaspí až z vysilenia. ☹

simasa
28. jan 2009

Rikarr 😀 😀 😀
Ked to tak citam, tak ta Vasa mala ma v ritke vrtulu

andreao
28. jan 2009

Inak nevedela som, že Tiráčky sú také uzavreté, ale je pravda, že ešte som k nim nepísala, asi inštinkt....

rikarr
28. jan 2009

janete aj ja som mala obdobie kedy som musela isť s viki spať asi týžden trvalo...a mali sme ho 2x v 7 a 9 mesiacoch..takz. -strach z odlúčenia

renuskacool
28. jan 2009

No asi planý poplach....Zmeškala som dačo?

simasa
28. jan 2009

Ja malu ulozim do postielky, ale zostanem pri nej, pokym nezaspi. A ked ju takto ulozim vecer, tak je to pravidlo, ze sa vzdy po hodine, hodine a pol, zobudi a chce mlieko. Ale pri tom nie je hladna, lebo vecer jej davam kasu.

rikarr
28. jan 2009

simasa tá ma solárny pohon a plus turbo diesel v zásobe.....strašne je besná, zlatá postileka tam som ju nemusela nahánať...ale je to zlaté..dnes na obed som ju uložila a šla dolu..malá jasné že vybehla hned ako som zišla tak som pomaly šla po schodoch a ako ma počula utekala čo jej nohy stačili do izby, lahla si, zakryla sa a gúlala očami akože ona nič

andreao
28. jan 2009

Rikarr 🙂 🙂 😀 😀

simasa
28. jan 2009

Rikarr, je to mozne? To je teda pekna maska presibana na ten vek. No mame sa na co tesit 😀

rikarr
28. jan 2009

vyscaná je po tatovi 😀 ale strašne taká prefíkaná líška a herečka...a najlepšie na tom je že vie využívať a aj zneužívať situácie a to mi nik nechce veriť