icon

Kam ísť s deťmi v Novom Meste nad Váhom?

maruschka
9. aug 2007

Ahojte všetky mamičky z nášho okresu Nové mesto nad Váhom. 🙂 Rada by som vedela,kde všade sa dá s tými našími drobcami vyblázniť v okrese Nové Mesto nad Váhom.Okrem parku v Meste nepoznám nič iné.Nebývajú nejaké detské predstavenia??Divadielka,kino a tak ďalej??Díky za info. 😀

lienka55
8. jan 2009

Tak to som rada ze si to tak zobrala,myslela som si ze sa vies hned pre nieco urazit. 😉

miriamkac
8. jan 2009

ja? a urazit?
MM by povedal: "mna moze urazit len inteligent" ....dufam, ze si sa neurazila... 😝 😝 😝
A inac ja mam taky "divny" humor, a to by si ma musela poznat osobne, aby si ho pochopila....takze ked ho "preneesiem" na forum...tak to vyznieva, ze som urazena, nahnevana, alebo ja neviem, ako vseliako...a malo ludi ho pochopi. ( tu na fore) tak sa tomu uz vyhybam, ale niekedy sa neda.....ako v tvojom pripade... 😝 😝 😝

lenca13
8. jan 2009

Mirka to mi je luto ze mas choreho aj tm ale to mas urcite ake stvrte dieta ked je aj on chory aspon u nas je to tak ze ked je mm chory tak to horsie znasa ako deti a Ladke je uz aspon lepsie?

lienka55
8. jan 2009

ahaaaaaaaaaaaaa,tak na buduce uz budem mudrejasia!!! 😀 😀 😀

lienka55
8. jan 2009

lenca dnes idem k vasim/strykovi/ do Vrboveho do obchodu.

mirkaff
8. jan 2009

a co je s Janette4......co zapadli na turej snehom????????? 😀

lenca13
8. jan 2009

Leni neviem ci maju vobec otvorene ☹

rikarr
8. jan 2009

viki už 4x kakala 😠 😠 😠 😠 😠 dúfam,že len zuby lebo ma šlahne.....

sticker
8. jan 2009

Erika a papá Ti normálne, všetko? Mohli by to byť zuby, ale aj niečo horšie 😒 ☹

rikarr
8. jan 2009

papá v pohode
len kaká a ráno teplotovala

sticker
8. jan 2009

No to som naozaj zvedavá, čo z toho bude. Uvidíš, aká bude noc . Prinajhoršom to MUDr. zajtra istí 😝 Ja tiež zvažujem zbehnúť k nej aby Julku pozrela. Ide aj víkend.....uvidím, čo bude od zajtra .

miriamkac
8. jan 2009

lenca13 trafila si do cierneho!!!!!....to je este horsie ako deti....on lahne a ty staraj sa....no, ale musim ho trosku ospravedlnit, naozaj mu je zle 😖
Laduska uz nema teplotu, no kasle stale..... ☹

sticker
8. jan 2009

Mirka - veď ja som to myslela len v dobrom - tú druhú tému. Len Maťa je tu "krátko", tak nevedela a asi čakala aj inú tému 🙂 Ja si tiež myslím, že keď sme tu tak si pokecáme tu.
A pochybujem, že sa odpovede dočká v tej druhej téme 😅 Tam je to "uzamknutý" okruh a nový sa tam nedostane 😀

miriamkac
8. jan 2009

.....ja som len vyjadrila svoj nazor a ked to tak vezmes, Nove Mesto ma tu dve temy a aj sa cudujem, ze nam ich nechali, ale asi preto, ze sa obe rozbehli. Tak mi logicky z toho vyplynulo, ze dalsia sa bude zamykat. Nechcem pisat, ze som to pisala, ale pisala som to. 😝

mirkaff
8. jan 2009

baby a co som ja vedla ake tu mame dve temi???myslis Miriamkac tu o tych pediatroch co som nahodila??

sticker
8. jan 2009

Hej Mirka. To zväčša adminky zamykajú 😅 Lebo veď táto téma je o Novom Meste tak sa tu môžme baviť aj o pediatroch 🙂

miriamkac
8. jan 2009

nie mirkaff je tu este tema Tiracky z NMnV:
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
To su dievcata priamo z NMnV..... 😝

sticker
8. jan 2009

Tak tu máme tri témy o Novom Meste 😀 😀

miriamkac
8. jan 2009

a aka je ta tretia Jani?

😝

sticker
8. jan 2009

😀 😀 😀 Zjavne sa nechápeme 😀 😀 😀 😀

sticker
8. jan 2009

No sme tu my, potom tiráčky a ešte pediatry........ja som to tak myslela 😀 😀 😀

miriamkac
8. jan 2009

A sak jasne, ved ti pediatri aste nie su zamknuti...ved som pisala...admini asi sviatkuju....xixixisak nech...aj tak tam pisu ti isti ludia ako sem... 😝

sticker
8. jan 2009

Ale bola tam jedna nová členka - andreao 🙂 😉

miriamkac
8. jan 2009

jani IP

janette4
8. jan 2009

mirkaff tu som, nezapadli sme,aj keď moc nechýba.
my sme dnes boli na poradni.máme 6720g.chvalabohu už tak rýchlo vyrastie a veci nám vydržia aj viac ako týždeň.vy viete o čom hovorím,máte väčšie deti.

mirkaff
8. jan 2009

boze ozaj.........babenky chodite niektora s detmi k mudr.Sickovej??

mirkaff
8. jan 2009

maly mi cil zaspal,,to bude noc......

lenca13
8. jan 2009

Miri ja chodim k Veselej ale ked ma nasa dovolenku tak zastupuje Sickova a podla mna su obidve velmi dobre.Preco?

miriamkac
8. jan 2009

mirkaff ja

rikarr
8. jan 2009

ja mám ehsanovú 😀