Kam na turistiku po Slovensku s peknými výhľadmi?
Ahojte,
potrebovala by som poradiť ohľadne turistiky v rámci slovenska. Kam ísť? Už som bola na veľa miestach, chcela by som vyskúšať však nejaké s peknými výhľadmi, ale nie príliš náročnou trasou. Niečo ako Zádiel (Tam som už bola a nie len raz 😀 ).
Vopred ďakujem za nápady. 😁
@miselka257 Liptovsky hrad a cestou sa mozes aj okupat v Kalamenoch.
@domkakvet Ďakujem, už pozerám trasu 😂 snáď bude pekne aj keď toto leto stojí za starú bačkoru 😏
@miselka257 súľovské skaly prešiel môj 4r syn, ktorý nemá rád turistiku, niektoré trasy tam sú aj náročnejšie ale väčšina úplne basic 🙂
@miselka257 súľovské skaly prešiel môj 4r syn, ktorý nemá rád turistiku, niektoré trasy tam sú aj náročnejšie ale väčšina úplne basic 🙂
@denkabemommy super, ďakujem 😁Určite skúsim
@denkabemommy boli ste toto leto? Kolega mi hovoril, že je to tam uzavreté, že idú vylepšiť chodníky a pod.
@denkabemommy boli ste toto leto? Kolega mi hovoril, že je to tam uzavreté, že idú vylepšiť chodníky a pod.
@letfenixa ou no tak toto zaujíma aj mňa, už som plánovala víkend 😅
@letfenixa na začiatku leta. Je možné, že sú niektoré miesta uzavreté ale určite nie všetko.
@miselka257 napísala som kolegovi
@miselka257 nad Dedinkami teraz spristupnili novu vyhliadku.
Jasovska skala je tiez fajn a trasa prijemna.
Slansky hrad, Skarosska vyhliadka.
Na Zempline Sninsky kamen ale aj rozhladna Tokaj v Malej Trni alebo hrad Velky Kamenec
Sivec, Folkmarska skala, Kloptan, Kojsovka, rozhladna v Kluknave
@miselka257 nad Dedinkami teraz spristupnili novu vyhliadku.
Jasovska skala je tiez fajn a trasa prijemna.
Slansky hrad, Skarosska vyhliadka.
Na Zempline Sninsky kamen ale aj rozhladna Tokaj v Malej Trni alebo hrad Velky Kamenec
Sivec, Folkmarska skala, Kloptan, Kojsovka, rozhladna v Kluknave
@viestta juj super, nečakala som toľko možností, ďakujem 😁 na kloptáni som bola, vybrali sme však náročnú trasu, kým sme došli hore a ešte bol sneh, nebolo mi všetko jedno, keď sme šli smerom nadol bez mačiek 😂
@miselka257 Šutovský vodopád, Kľak, Straník
@viestta juj super, nečakala som toľko možností, ďakujem 😁 na kloptáni som bola, vybrali sme však náročnú trasu, kým sme došli hore a ešte bol sneh, nebolo mi všetko jedno, keď sme šli smerom nadol bez mačiek 😂
@miselka257 kedysi sme boli aj na Silickej planine, ja si za svet nespomeniem co to bolo, islo sa tam z Jablonova n. Turnou.
ďakujem Vám všetkým, mám čo robiť najbližší rok 😂
@viestta toto vyzerá tiež parádne 😁
@miselka257 Vrch Zvolen, Kečka, Kozí chrbát, Prašivá, Chabenec, Salatin, Predná Magura,Rakytov, Veľky Choč, Pravnáč, Čereňova skala, Liptovský hrad, Veľký Kriváň....tu všade sú krásne výhľady, osobná skúsenosť😉 no a hrebeňovky sú úplná topka čo sa výhľadov týka, hlavne západné Tatry 👍
@miselka257 kolegova odpoveď: Ahoj pozrel som to bližšie a priamo uzavreté to nie je. Je tam ale výstaha o zvýšenú opatrnosť kvôli prácam. Má to trvať do konca augusta. Čo som pozeral tak turisti stále chodia.
Tomášovský výhľad

@miselka257 Liptovsky hrad a cestou sa mozes aj okupat v Kalamenoch.