icon

Kam na výlet maximálne 150 km od Žiliny?

14. júl 2023

Poraďte kam zobrať zajtra deti 8 rokov, 3 roky a 1,5 roka tak max 150 km od Žiliny, niečo, kde strávime celý deň... Deti mame dosť akčné a na kúpalisko a do aquaparky nemôžeme koli zdravotným dôvodom

pinkgirl
14. júl 2023

Trebárs Pribilina - skanzen ľudovej architektúry. Deti sa vybehaju, uvidia aj niečo zaujímavé.

miroslavaa31
14. júl 2023

Trencin-lesopark brezina-ihriska v lese pre mensich a pre 8r.lanovy park,odtial peso na hrad

fifina75
14. júl 2023

Villa betula, penzión Marko - trošku finančné náročnejšie
Eko park Piešťany, Bojnice, šutovsky vodopád
Hrad Beckov je tam nejaký program na víkend

autor
14. júl 2023

@fifina75 Sutovsky vodopad bol naplánovaný na tieto prázdniny,ale čítala som jeden článok a samozrejme chodník k nemu na trase pohybu medveďa, takže je to zamietnuté, ja sa neskutočne bojím v lese, keď niečo trosku zasusti tak mam v gatiach naložené 😁
Ale ten Beckov ma neskutočne láka, vždy keď ideme po diaľnici okolo tak sa nemôžem vynadívať, ten hrad ma pre mňa neskutočne čaro, neviem čím má tsk opantal, ale možno by sme tam mohli skočiť... Bola si tam už? Aký je tam prístup?

petronellla87
14. júl 2023

Ak budete v Beckove mozete potom behnut i na cachticky hrad a do parku miniatur v podoli... Je to kusok

zuzanaam
14. júl 2023

k Beckovu je to nenáročná prechádzka od parkoviska...

zorkahorka
14. júl 2023

@autorka - neviem, ci tvoje deti nadchnu hrady... ten trencin odporucam aj ja - na hrade by mala byt este vystava stavebnice, s ktorou sa da hrat a ten lesopark je neskutocny. zo ziliny to mas na skok...
ps: na sutove boli vzdy medvede. tam chodte len vo vacsej skupine a deti nech sa vykricia do plna