Kam na výlet v Bratislave a okolí?

karolin99
7. apr 2022

Baby poradíte nám niaky krásny výlet prosím ? V Bratislave keď tak niake dostupné okolie. Mám doma 7 mesačnú dcérku. Niekde kde by sa jej páčilo a dá sa tam ísť autobusom poprípade vlakom ❤️ Z zoo sme už boli, aj biofarma Stupava a veľké ulany. Niečo na takýto spôsob. Sa prejsť niekam kde je veľmi pekne a niečo nové uvidíme.💓 Dopredu ďakujem za všetky vaše odpovede ❤️

mdek
8. apr 2022

@karolin99 z devínskej do schlosshofu. Teraz cez víkendy su aj vianočné trhy, tak vstup na trhy je lacnejší. Inak sa kupuje aj do zámku a to je drahšie. Ale je tam krásne.
Ak hľadáš niečo so zvieratami tak aj sokoliaren pod Devinom môže byť fajn.
Inak ja som na výlety so 7mesacnym chodila na prechádzky po Karpatoch v nosiči.

jaga18
8. apr 2022

Ahoj, my sme boli pred 2 týždňami s malým 8m v Gabčíkove. Jediné mínus, že dosť fucalo, ale inak super. Brali sme hlavne väčšie deti, ktoré nikdy nevideli lode, ale aj drobec bol nadšený, keď ich sledoval. K tomu sme dali ešte vychádzku po hrazdi.
Bol to len narýchlo náhradný program, keďže deti boli už nablaznene na BŠ, ale nakoniec skonštatovali, že to bolo oveľa lepšie.

babababka
8. apr 2022

Pezinok-zámocký park,rybičky,pávy,veveričky,rôzne druhy vtákov,ihrisko.Je tam pekne.

nekonecna_katastrofa
8. apr 2022

@karolin99 Zochova chata, Limbach, Pezinok (Rozálka), Gabčíkovo, Smolenice, Budmerice, Šúr v Sv.Juri, hrad Biely kameň, Červený Kameň, Schlosshof, Sandberg, Devín, Kamzík, Železná studnička, Modra, Malinovo Rozhľadňa Hniezdo, hrad Čeklís v Bernolákove, Korzo Zálesie, vodný mlyn Kolárovo, Jelka, Komárno Nádvorie Európy, ChKO Dunajské luhy, Danubiana, Šamorín XBionic.
Zvieratká: Abeland pri Lozorne, Malkia Park Orechová Potôň, Biofarma Stupava, Gazdovský dvor Náš sen Pusté Úľany, Oáza sibírskeho tigra v Kostolnej pri Dunaji, Ekopark Relax Sládkovičovo, Ekopark Piešťany...