icon

Kam s deťmi na Halloween v Košiciach?

mimi171
22. okt 2011

Ahojte, blížia sa nám dušičky a deťom ten ich americký halloween. Najprv som to dcére vyhovárala, ale potom som si to rozmyslela.. k veci. Viete mi poradiť kam na ten halloween?? som z Ke a viem že stonožka robí nejakú akciu. ale známa ma nedávno upozornila na novootvorené ihrisko na aničke, kde tiež majú akciu a vraj je to tam oveľa lepšie.. tak neviem. má niekto skúsenosť?? Ďakujem

Strana
z2
hajanka
24. okt 2011

@monika15 a toto vobec ze neni americka tradicia 😒 🙂 ci? Hladanie vajec....
Citaj prosim sama po sebe, sama sebe protirecis. A si maximalne mimo temu. Svoj nazor si uz 9x napisala, tak do kedy este? Je to mimo temu, tak by si s tym mohla prestat. Je jedno aky mas nazor, tema znie: Kam na Halloween! Nie: Mas rada Halloween?
Takze len tazko budes cakat uznanie svojho nazoru. Toto by si mala ist riesit inam 😉

PS: Nemate nejaky dobry tip na Hallowenske ozodby?

monika15
24. okt 2011

@hajanka

ale ti chapes ze co sa tu robi?????
ano to neni americka tradicia ale to sa tu robi........
to je velka noc v kanade......

chapes....

monika15
24. okt 2011

@nelicefo
Diki moja...
p.s. pekny kocik ;);))))))

monika15
24. okt 2011

@hajanka
ja som nepisala tebe... tak sa nemiesaj do mna... ty si zacala..... tak co.....
necitaj moje komenty neni som jedina co tu mala taky nazor dobre....
takze nereaguj na moje komenty.........

hajanka
Odpoveď bola odstránená
monika15
24. okt 2011

@hajanka
dovidenia dobre... a nereaguj na moje posty... ak nie su znacene pre teba.

lucka1987
24. okt 2011

😀 😀 😀 jeej sa tu uz nehadajte nad hlupostami...
a haloween nie je ani americky ani skotsky sviatok... zacali ho slavit kelti /povod britsky/ a to ako oslavu konca roka , pretoze na konci oktobra sa meni letny cas na zimny, a vtedy sa konci aj ponahsky stary roka zacina sa novy.. a kelti boli pohania..
v tento den kedy sa stretava stary rok s novym, kelti verili ze mrtvy a zivy maju k sebe najblizsie a ze sa im mozu aj zjavovat.. ci uz zle alebo dobre duse mrtvych... a terajsie tekvice maju diasiam mrtvych akoze svietit na cestu.

ja v tomto svietku nevidim hlbsi zmysel.. beriem ho ako pekny "sivatok" na pobavenie sa.. a svojmu drobcovi urcite vysvetlim co ej to za sviatok a ked bude nejaka akcia ci vecierok tak ho tam rada vyprevadim....
no kazdopadne budem trvat na tom aby vedel co ten sviatok znamena a nezamienal si ho s nasim sviatkom pamiatky zosnulych

estterka
24. okt 2011

ako nechapem,co tu riesite. nejde o deti a o to aby sa zabavili?. vsak ked niekto nechce,nech to nerobi,ale preco odopriet detom radost? to je lepsi ich nosit na cintorin zapalovat sviecky?

lucka1987
24. okt 2011

@estterka no ja by som to nezrovnavala s tym nosenim sviecok.. to su dve rozdielne veci.. urcite svojmu haloween doprajem ako som pisala, ale chcem aby vedel ze aj nejaky sviatok pamiatky zosnulych existuje, kedy si treba ozaj zapalit sviecku.... ale tak brat ho na cintorin nasilu nebudem uz vobec nie kym bude ozaj malicky este ... to je jasna vec...
len si myslim ze ja to patri k zivotu a deti musia vediet aj to ze ludia umieraju a treba si na nich s uctou spomenut v tento sviatok....

estterka
24. okt 2011

@lucka1987 na zosnulych blizkych si treba spominat aj mimo tohto sviatku a budem k tomu viest svoje dieta. nemam problem hocikedy zaspominat a zapalit za niekoho pritom sviecku. ale proste na cintorin tak ako pises by som ju nebrala.
pride mi vhodnejsie miesto pre deti nejak sa inak zabavit. vsak aj pocas roka sa snazime(snad vacsina) vymyslat pre ne program,nejaku zmenu a preco zrovna tuto "party" odignorovat?

diid
24. okt 2011

@monika15 dakujem, za staznost adminovi, sama si nevies dat rady, radsej si precitaj po sebe co pises.
BTW: staznost bola spatne podana na teba

warholette
24. okt 2011

@hajanka ozdoby najdes na stranke pinterest.com (treba sa zaregistrovat alebo spojit s facebookom) alebo na stranke www.marthastewart.com 🙂

hajanka
24. okt 2011

@warholette pinterest poznam, dakujem 🙂 prave odtial robime netopierov 😀 pozriem este tu druhu stranku, vdaka!

katkic
24. okt 2011

jaaj davno som sa tak nepobavila.

v prvom rade mi je luto kocky co sa pytala prvu otazku, lebo teda vela k veci odpovedi si nedostala. 😀

a dotycnu, ktora mi tu takto zlepsila naladu, radsej nemenujem, lebo uz po dvoch prispevkoch som pochopila, ze ziadna rozumna komunikacia sa s nou nie je proste mozna.

sisaka
24. okt 2011

teda to je diskusia, Kosice neporadim, len idem napravat obraz o Kanade, moje deti chodia trick-o-treating na Halloween, dcera uz tento rok nie, uz ma 13 tak ostane doma rozdavat sladkosti, ale chodila kazdy rok odkedy sme tu prisli, takze bola 8x a ja pojdem s malym, tento roknebude ziadnou priserou, ale poziarnikom 🙂 (poziarnici mali den otvorenych deti, tak je nadseny), uz sa nevie dockat, vsade uz mame vyzdobene na Halloween, chybaju nam len tekvice, zajtra ideme kupit, budeme vyrezavat, z vnutra urobime dobru polievocku a jadierka oprazime - to bude krasna vona. V zivote som nepocula, aby niekto dal detom tabletky, ihly a podobne sprostosti do vedierok, vsetko byva original zabalene - mini cokoladky, mini dobosky, malicke vrecuska cukrikov, lizanky a ak sa bojite o zdravie svojich deti zubari robia akciu v nakupnom centre a od deti sladkosti odkupia, my nepredame, schovam a mame do leta na com maskrtit, chodia napriklad aj vysokoskolaci, zbieraju konzervy a pod. do Foodbank pre chudobnych, dcera jeden rok mala krabicku na peniaze pre Unicef, syn ma Halloween party v skolke a dcera mavala ked bola mladsia tiez v skole a deti maju kopec srandy, mne sa tento sviatok paci a je mi jedno ci je americky, europsky, alebo ho priviezli Martania

lucinocka
24. okt 2011

HALLOWEEN 2011
Akcia pre deti!
Obsah

Táto ojedinelá akcia venovaná všetkým deťom Vás prenesie do sveta kúziel a čarov, kde spoločne navštívime halloweenský hrad a spoznáme zaujímavých kamarátov. Tešiť sa môžete nielen na Jacka Skellingtona, kamaráta Elma, černokňažníka či smrtku, ale tiež na Albertíka a jeho kamaráta Sponge Boba.

Kto s nami pôjde v halloweenskom kočiari na túto výpravu a nezabudne si doma kostým strašidiel, hraje o kopec darčekov! Nebude chýbať ani množstvo kúzelníckych hier, súťaží a zábavy.
/OC Galéria, Košice/

lucinocka
24. okt 2011

Vitajte na portáli Materské centrum STONOŽKA
Halloween karneval

Materské centrum STONOŽKA

pozýva malých i veľkých

28.10.2011 o 17:00-19:00 v radničnej sále na Hviezdoslavovej 7 ( hlavný vchod od starej športovej haly)

na Halloween karneval

Čaká na vás disco s ujom Ľubom, občerstvenie, maľovanie na tvár, tvorivé dielne, strašidelná torta a občerstvenie.

Odmenené budú:

1, najmladší účastník v maske

2, najstarší účastník v maske

3, najkrajšia doma vyrobená maska chlapec a dievča

Vstupné: 1Eur/ osoba (nechodiace deti zdarma)

Lístky je potrebné zakúpiť v predpredaji v MC Stonožka

Hviezdoslavova 7 po-pia 9.00-12.00 15.00-18.00

Milosrdenstva 4 po, str, pia 9.00-11.30

lucinocka
24. okt 2011

HALLOWEEN AKCIA KVP SIDLISKO

http://www.mckvp.sk/web_object/2785.pdf

mimi171
autor
24. okt 2011

@lucinocka
Detský klub Lodenica Vás pozýva na Halloween párty túto sobotu dňa 29.10.2011 od 16.30 do 19.00 hod.
Vítaní sú malí aj veľkí
Čo Vás čaká???
Balenie múmie, púť odvahy, hľadanie tekvičiek, diskotéka, súťaž kostýmov a kopec iných hier
Samozrejme nebude chýbať ani Halloweenska torta

Ak máte nejaké otázky ohľadom párty radi Vám ich zodpovieme
Vstupné 2,00€ / dieťa
Tešíme sa na Vás

tuto je o tom halloweene na aničke🙂 keď si tu už podávala nech je to kompletné

lucinocka
24. okt 2011

@mimi171 🙂 ja len co som nasla na nete, inak zijem v Chorvatsku 😀

martanka11
24. okt 2011

ja som nasla este:
Počas dní Halloweenu bude ZOO mimoriadne otvorená od 9. do 18.30 hodiny. Vstupné pre všetkých návštevníkov, ktorí sa do zhotovovania tekvicových strašidiel zapoja, bude 70 centov. Voľný vstup budú mať aj teraz všetky deti do 12 rokov, ktoré si prinesú vlastnú tekvicu.
https://www.facebook.com/kamsdetmivkosiciach

mimi171
autor
27. okt 2011

baby!!! neporadíte mi nejaký kostým pre malú?? neviem nič vymyslieť a karnevalová princezná byť už nechce a lienka jej je už malá. nič mi nenapadá

monika15
2. nov 2011

http://www.cp24.com/servlet/an/local/CTVNews/20...

a je to tu zas :((( vsetky co ste namna utocili ze som zla lebo to nemam rada. ;(

v najbohatsej stvrti...... v cokoladke ihla skrita dnuka........ :(((((((((((((

SMUTNE !!!!

Strana
z2