icon

Kam s deťmi na hranie sa v interiéri v zime v Petržalke?

luc1980
28. dec 2013

Vonku je kosa a nas to doma neba 🙂 Kam treba vybehnut za zahranim sa v Petrzalke? Kludne poradte aj ine BA lokality. Vcera sme boli v PN a tam v Auparku maju nespoplatnene a celkom velke ihrisko medzi obchodmi kde sa deturence vyblaznia na smyklavkach a umelom travniku. Bolo to uzasne ale neviem ci v BA je nieco taketo. (Teda okrem zariadeni ako je FunCity v Cubicone alebo na Kramaroch kde to je za 3.50EUR/hod a pod.)
Dakujem za kazdy tip zeny!!!

sissy27
28. dec 2013

10°C v decembri a zima ti je dievčatko? veď zima ešte ani nezačala 😅 podľa mňa v pohode na prechádzku, maličká môže zobrať kočík a kočíkovať bábiku, môžete sa začať učiť korčuľovať (napr. river park, tam je tuším zadarmo klzisko), a keby náhodou nasnežilo a prituhlo až k nule, tak tiež sa dá ísť von 😉 lebo teda celú zimu byť zavretá v interiéri, byť sebelepšie vybavenom, to musí byť ehm no... a potom keď bude pekne, môžete vysedávať po imunológoch, alergológoch a podobne, čo v klimatizovaných preplnených priestoroch akurát tak bacile všeho druhu pozbiera...

lubbie
30. dec 2013

Ahoj, jasne vonku je najlepsie, ale ked uz toho maju decka dost, tak mozes s nimi zabehnut do Shopping Palace na Zlatych pieskoch. Tam maju tiez take nespoplatnene ihrisko na prizemi smerom k food courtom a na poschodi je spoplatneny detsky kutik velmi dobre vybaveny hrackami, vozitkami a pod. Detsky kutik ma aj Eurovea v tej druhej casti, kde su kina, na poschodi. Nas Aupark nema ziadny detsky kutik, ale ma velke ihrisko vonku a sad Janka Krala...