icon

Kam sa chystáte cez jarné prázdniny?

h2
25. feb 2024

?

tundra
Autor odpoveď zmazal
h2
autor
26. feb 2024

@tundra Práveže žiadny nemám, preto sa pýtam.

tundra
Autor odpoveď zmazal
guudy
26. feb 2024

@h2 davam tip. Amsterdam, Kodan, Drazdany. Nie naraz ;)

tundra
Autor odpoveď zmazal
guudy
26. feb 2024

Keby niekto chcel tip na vianocne trhy🤭, tak Drazdany su top. Tento rok bude 490. rocnik (tie najvacsie v meste). Z Ba je to 4,5 hod autom 😊

h2
autor
26. feb 2024

@tundra
@guudy 🤣 Vďaka, dievčatá. Takže, poopravujem názov diskusie: Kam sa chystáte na jarné prázdniny na Slovensku?

guudy
26. feb 2024

@h2 😂😂😂😂

tundra
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
26. feb 2024

my sme chodievali na Liptov,

h2
autor
26. feb 2024

@tundra Jáj, prepáč, ale musíš uznať, že podľa profilovky som nemala šancu určiť pohlavie. 😁

martinkatinka
26. feb 2024

Nam skoncili. Ale boli sme v Ostrave v technickom muzeu a len tak vlakom 30 km do Ziliny.
Keby som si mohla vybrat este nieco, idem do muzea jaskyniarstva, do Zakopaneho, do Kosic, do Bratislavy...

guudy
26. feb 2024

Len chcem napisat, ze opatrnosti nie je nikdy dost. Nepiste verejne, ci budete odcestovani alebo nie.
Nas sa totiz pokusili vykradnut pocas minulorocnej dovolenky. Sice verejne som to nepisala, ale par ludi vedelo, ze budeme prec. Istotu nemame, ci to bola nahoda, alebo niekomu z tych par ludi siblo. Nastastie to bola atrapa na zlodejov a len nam poskodili povrchovu upravu dveri a kovanie.

guudy
26. feb 2024

@h2 mohla by si este napisat, pre ake vekove osadenstvo hladas tip 🙂

tundra
Autor odpoveď zmazal
podobova15
26. feb 2024

Boli sme na welnes v Kaskadach na par dni

guudy
26. feb 2024

@podobova15 ❤️❤️ napodobne😊

sendy1977
26. feb 2024

@h2 musí byť SR? V profile máš, že máš 12 r syna. Tak ak je typický chalan s záujmom o techniku a auta, tak by ho možno zaujala Praha. Pozrieš národne múzeum, technické múzeum, múzeum MHD. Pripadne Petrin, Žižkovskú rozhľadňu,. Zájdeš do Mladej Boleslavy - múzeum Škody (nie je to veľmi veľké ale pre záujemcov o auta zaujímavé/

h2
autor
26. feb 2024

@guudy Vďaka, nemyslím si, že niekto z tu prítomných vie, kto som a kde bývam.
To je práve to, že môj muž nebude môcť mať dovolenku, alebo možno maximálne deň-dva. Syn by chcel ísť niekam lyžovať, ale, bohužiaľ, na Slovensku už zrejme vôbec nebude kde. A na Slovensko som to zúžila, lebo bez muža si nejako do zahraničia netrúfam. Ešte možno maximálne ČR. Pôvodný plán bol, že pôjdeme všetci niekam lyžovať (syn lyžovať, my s mužom stepovať pod svahom 😁) a keď sa nebude dať, tak pôjde k mojej mame do BA, ona je akčná žena, povodí ho po celom meste aj po okolí, vie mu spraviť zaujímavý program. Ale chcela by som predsa len niekam ísť, aspoň vo dvojici so synom, alebo v trojici s mojou mamou. Len kam???

oblecenie99
26. feb 2024

Nuž, do práce, tie prázdniny budeme látať plátať s mužom a so starými rodičmi 😬

guudy
26. feb 2024

@h2 podla tohto to znie, ze pridite do Ba a mozte si spravit vylety s maminou, vlakom napr do viedne, do ciech…😊
To s tym vykradnutim som myslela vseobecne pre vsetkych, aby si davali pozor.😊

drakvak
26. feb 2024

My sme akurát v Mýte pod Ďumbierom cez jarné prázdniny v tejto chate: https://chopok-chata.sk/ Blízko je lyžiarsky svah, zrána je to fajn, potom cca od 11-tej už dosť rozjazdený sneh. Dnes popŕcha, takže pôjdeme na wellness do hotela Bystrá. A zajtra Bystrianska jaskyňa. Sme tu na 4 dni, to stačí.

h2
autor
26. feb 2024

@drakvak My sme boli minulý víkend v Krpáčove, to je kúsok odtiaľ. A to bol asi posledný víkend, kedy sa ako tak dalo lyžovať. To by ináč bolo asi ideálne. Ale čo sa dá robiť, keď nie je sneh a je všade teplo? ☹️

ivik4
26. feb 2024

Moj sice uz prazdniny mal , ale buduci tyzden ideme do Budapešti

ivik4
26. feb 2024

Jaj Slovenko.. tak nic