icon

Kam sa ísť kúpať s 10 mesačným dieťaťom?

michaelaaa37
4. feb 2018

Ahojte rozmyslam ze by sme sa dnes išli kupat len neviem kam , viete mi nieco poradit ? (Západné slovensko)

nelinka2009
4. feb 2018

Petrzalska plavaren,Velky meder, Dunajska streda a este vselikde.

comedywoman
4. feb 2018

Do vane :D

eliska13
4. feb 2018

@michaelaaa37 Šamorín xbionicle teplá voda, čisto Senec nie

renatka100
4. feb 2018

NEriskovala by som to teraz v Chripkovej epidemii

chamomilla_yana
4. feb 2018

Ja osobne neodporucam verejne bazeny. Mam velmi zlu skusenost. A nie jednu. Naposledy sme boli s dcerou (1,5 roka). Mala som ju na rukach v bazene mozno 15 minut, neponarala sa. Musela nahodou prehltnut par kvapiek vody, ako sa vedla blaznili decka a spliechali ju. Schytala fekalne bakterie do traviaceho traktu. Dostavala som ju z toho 2 mesiace. Musela som zrusit dovolenku. Verejne bazeny nikdy viac!
Lekarka minimalne do 2 rokov neodporuca macat take male deticky vo vode, kde sa premelie velke mnozstvo ludi. Nie vsetci dodrziavaju hygienu a su schopni vliezt do vody aj s roznymi chorobami. Plus hrozia zapaly mocovych ciest.
O tom kolko "darcekov" si doniesol hlavne z termobazenov domov syn uz ani radsej nehovorim.
Tolko moj nazor.

ivanamyl
4. feb 2018

No nikam. Doma do vane nestaci? Je to este male babo. Ved trochu pockajte. Keby aspon leto bolo, tak pochopim, ale zima a chripkova epidemia???!!!

kikina84
5. feb 2018

@michaelaaa37 na naše prvé kúpanie v 8 mesiacoch sme boli v Senci v aquaparku..a potom už len do veľkého Medera do Thermalparku chodíme..ale inak si myslím že je to vhodné všade ..detské bazény sú všade..aj Dunajská streda, Tatralandia, Bešeňová,..atď..aquaparkov máme požehnane,boli sme skoro všade v rámci svk aj čiech