icon

Kde sa dá stretnúť s inými ročnými deťmi v Žiari nad Hronom?

agfa
2. apr 2013

Maly ma pomaly 10 mesiacov, mestske jasle su total preplnene, Mravenisko docasne zrusene, v rodine dalsie male dieta nie je a ja naozaj netusim ako a kde maleho socializovat. Zufala situacia ked nie je ziadna moznost kontaktu s inymi detickami - rovesnikmi. Kedze som slobodna mama tak uz pracujem (aby sme mohli ako tak existovat) a maly je pocas dna s babkou, poviete si ved je to super, ano je, ale tak ako babka chodi obcas medzi rovesnikov tak aj maly by to potreboval. Poradte ako to riesite, ci uz v Ziari alebo inom meste.

kobercek1
2. apr 2013

no ked sa otepli tak maminky vylezu a na namesti ch a pred bielym domom na preliezkasa to len tak bude hemzit detmi vo vsetkych vekovych kategoriach. dovtedy tazko poradit, to mravenisko bolo strasne fajn, skoda ze to tak dopadlo.

zdenulala
3. apr 2013

Riešime to tak, že sa pravidelne stretávame so susedmi a známymi (bývalými spolužiakmi či kolegami), ktorí majú deti v približne rovnakom veku. Že nikoho nepoznáš? Nuž - spoznaj! Ani ja som nepoznala nikoho, keď sme sa po škole prisťahovali do mesta. Vyhľadala som bývalé spolužiačky, zoznámila som sa s maminami, ktoré sa mi zdali aspoň trochu sympatické a snažila som sa udržiavať kontakty. Nie je to až také ťažké a to som dosť introvert...a tiež chodím do práce 🙂
Okrem toho: 10 mesačne dieťa naozaj, ale naozaj nepotrebuje spoločnosť rovestníkov. Nechcem povedať, že mu ich spoločnosť uškodí, ale k šťastiu ich nepotrebuje. Potrebuje najmä svoju maminku, alebo babku, alebo inú blízku osobu a veľa lásky. Túžba po kamarátoch začne prichádzať okolo 2-4 roku, podľa povahy a temperamentu dieťaťa. Takže by som sa tým príliš nestresovala. Nech sa vám darí a ste zdraví..

drobec222
5. apr 2013

Ahoj skus mrk na www.kamsdetmi.sk takm najdes skvele tipy na vylety a podobne 🙂

papuka
21. jan 2014

ahojte, aj ja by som sa rada niekde stretavala s maminkami a ich detička v ZH, ešte neviete nič nové kde sa to dá? nie je tu ani plávanie babatiek ani nejaké iné činnosti? tak ako napr. vo ZV alebo v BB ?

martanka11
28. jan 2014

Je tam nove interierove ihrisko v hoteli Luna s moznostou posedenia atd http://www.sdetmi.com/sr/vylety/detail/8264/lun...

scales
13. mar 2015

Milé mamičky, tu sa môžte dozvedať o pripravovaných aktivitách pre vaše deťúrence 🙂

https://www.facebook.com/lunadetskykutik