Koľko peňazí si vziať na trhy do Viedne?
Dobrý deň,chystám sa do Viedne ale neviem koľko si mám zobrať penazi.Mám v pláne si kupit nejakú drobnosť,punc,jedlo a potom sa korčuľovať.
Plus prosím poraďte ak máte nejaké tipy na výborné kaviarne,reštaurácie a nejaké znackove obchody kde kupim pomerne za lacno.
Vopred ďakujem.
@emak20 pises ako by si sa nachadzala v roku 1992. Ake peniaze si chces brat? Nemas kartu k uctu? Minies, kolko uznas za vhodne.
Znackovy tovar v centre Viedne za lacno? No to asi tazko.
Vezmi si tak 400 e, to by malo stačiť na pokrytie toho, čo si napísala. Aj keď teda neviem posúdiť, čo presne obnáša druhá časť Tvojho príspevku.
Teuerungen am Weihnachtsmarkt – Preise angehoben – So teuer ist Punsch am Rathausplatz | Heute.at https://share.google/YrqyxJ7UJcZXK4W2p
Tu máš ceny
Jedlo
5 Euro Pfand! – Christkindlmarkt startet – So teuer sind Punsch und Co. | Heute.at https://share.google/lvO6WfCtP0sqM8tzF
Korčule
Eislaufen – Christkindlmarkt https://share.google/PIjgGKtWVYS5fs55S
@emak20 Nepísala si nedávno? Ja platím väčšinou všade kartou a veľkú hotovosť nikdy nemáme.
@emak20 My sme vlani s mužom nestrovili na jeden den ani stovku ,ale nekupovali sme nič.
@emak20 Už zas tá istá téma? Čo takto si vyhľadať nejaké staršie diskusie, než založíš tú istú otázku? Koľko ľudí sa to ešte opýta?
https://www.modrykonik.sk/forum/kam-s-detmi/kolko-penazi-potrebujem-na-vianocne-trhy-vo-viedni/
@chrobak7 pane boze, niekto sa tolko chysta na vianocne trhy akoby planoval cestu okolo sveta🙄
@anonym_92c7bf Ide z valalu do velkeho sveta a je cela rozrusena.
@emak20 tejto otázke sa fakt nedá pochopiť.
Peniaze máš na karte
Vieš koľko môžeš minút, podľa toho si kúpiš
Ja za seba nemám limit, keď miniem na jedného člena rodiny na trhoch 200eur a pôjdeme piati, bolieť ma to nebude
Čo je viem alebo niekto iný z MK , koľko ty vieš na akejkoľvek akcii minúť?
Neviem čo ste také nepríjemné. Minulu tému som zakladala ja, teraz je to druhá osoba. Akože ja už fakt nechápem, načo vôbec otvárate diskusiu, keď nechcete k veci odpovedať, len písať drzé komentáre
Neviem čo ste také nepríjemné. Minulu tému som zakladala ja, teraz je to druhá osoba. Akože ja už fakt nechápem, načo vôbec otvárate diskusiu, keď nechcete k veci odpovedať, len písať drzé komentáre
@anonym_f86602 Všetko sme napísali v tej druhej téme. To akože máme písať to isté ešte raz, lebo niekto je lenivý si prečítať existujúcu tému?
Mala napísať, že díky za odkaz na tému, idem si ju prečítať a keď budem mať ďalšie otázky, tak sa spýtam. Keď si to nevie nájsť, tak z našej strany aj to je pomoc, že ju odkážeme na inú tému, kde má zdroj informácií. Nie len to, že jej priamo odpovieme na otázku.
Tebe všetci vyčerpávajúco odpovedali. Nikto ti nevyčítal, že si sa spýtala (možno pár diskutujúcich malo uštipačné poznámky, ale poradili ti).
Vo Viedni je všetko drahé, ja by som tam nekupovala nič a kľudne si zober kartu, načo hotovosť, koľko minieš toľko Ti strhne z účtu.
@anonym_7f002d niekde som pocula že sa da nájsť
@emak20 prosím ťa jedine v Caritas sekáči
@anonym_f86602 ❤️
Vianocne trhy su vo vseobecnosti drahe, je jedno, ci sa bavime o Viedni, Parizi alebo Bratislave. S tym treba pocitat. Jedlo, pitie, ak su tam nejake ine aktivity ako kolotoce alebo to korculovanie, uz spominane vyssie, Kupis si tam jedlo, pitie, nejaky punc alebo vino a ani nevies ako minies 50 EUR.
@emak20 Na znackove veci za vyhodne sumy chod do Parndorfu a na trhy ti stovka staci, detaily najdes v teme co tu bola nedavno. Ake znacky mas na mysli?
@anonym_403f37 okej vďaka, mám na mysli značky ako nike,adidas,vans,napapirji,puma,levis
@emak20 Vsetko toto najdes na Mariahilfer strasse, Foot Locker ma NIKE, ADIDAS, VANS AJ PUMA, alebo samostatne obchody VANS Store Vienna, Adidas... dostanes sa tam pohodlne metrom z kazdeho smeru, z trhov
@anonym_403f37 okej vďaka, mám na mysli značky ako nike,adidas,vans,napapirji,puma,levis
@emak20 tak to urcite tam lacne v centre nebude. Normalne ceny ako vsade inde v takychto obchodoch s novym tovarom.
Ak chces kupit lacnejsie, tak musis ist do outletu, nie do obchodov v centre Viedne.

@emak20 značkové za lacno??