Krytý aquapark blízko Bratislavy

bananab
16. dec 2014

ahoj,
som tu nova tak neviem ci uz takato tema bola ale... Kam s detmi v zime do bazena? Je tu niekde v blizkosti Bratislavy nieco ako kryty aquapark? respektíve cim blizsie tym lepsie... nieco kde sa decka vysantia. mam troj rocneho chlapca a rocne dievcatko, tak aby sa im obom pacilo.. alebo nejake ine napady na super vylety?
dakujem

pribinak
16. dec 2014

Senec a Velky Meder, ani Galanta nie je daleko, vsetko pekne nanovo urobene kryte bazeny a tobogany. Ale aj v BA napr Hotel Nivy, len musis ratat s tlacenicou.

bananab
autor
17. dec 2014

Dakujem idem to popozerat

mircalla
17. dec 2014

Ak ti staci len detsky bazen, tak hotel Nivy, je to ovela lacnejsie. Ak chces atrakcie, tak skor odporucam ten Senec. Tlacenicu sme v Nivach nemali...ale boli sme 2 krat. Najlepsie tam ist okolo obeda

juhonka
5. sep 2015

Ahoj, my už dnes plánujeme víkendy počas novembra a decembra, lebo vieme že nebudeme na našom dome ale uz rodičov, keďže sa im zhoršil zdravotný stav. Najmä otcovi. Tým pádom nebudeme na našom dome túto zimu, ale 30 kilometrov ďalej. V našom programe máme aj bazény a krytí aby sa dali navštíviť v zime.
Už minulý rok sme si takto užívali s deťmi (Sara 5, Adam 2)

SENEC - výborné miesto, kryté, máme šťastie na agresívnych bláznov a hlučné deti. Inak výborné bazény, kryté. Chýba mi však niečo také ako majú v DS.
DUNAJSKA STREDA - horúce pramene. najlepsie ked idu dve rodiny. chlapi zostanu s detmi a ženy sa idu vyvetrať von v horúcej vode. Do teplej vody nechcem deti dávať, je moc teplá. Istotne viac ako 35 stupnov. Tobogany sú len v lete.
GALANDIA - tiež kryté. Menšie, pokojné. Boli sme dva krát. Viac nás to tam neláka. Bližšie sme boli toto leto 6x v Diakovciach na kúpalisku Retro Diakovce. V zime majú žiaľ zatvorené.
ŠAMORÍN, - hehe, toto je pre nás prekvapenie. Chystáme sa. Ale vyzerá to fajne ak má ísť o nereklamu https://zn.sk/vyskusali-sme-samorinsky-aquapark... tak Šamorín má asi tiež vlastný akvapark.
Zostáva prekonať šialenú dopravu v Dunajskej Lužnej, no po ceste stihneme podnikovú predajňu jednej jablkárskej firmy, kde sa vvždy radi zastavíme. Jediné plus Dunajskej Lužnej o ktorom viem. V Šamoríne sme boli len na parkovisku. je to o euro lacnejšie než SENEC. Majú mať tobogany aj v zime a horúce pramene tiež v zime.

juhonka
5. sep 2015

No a ak smeruješ na sever, do Tatier, u nás aspoň raz za rok to musí byť, tak skôr ako Tatralandiu volíme Bešeňovú. Chodí tam menej fajčiarov, ktorí sú chorí a nemôžu vydržať. Potom maximálne chodíme do Podhájskej, no po návšteve pri ktorej pred nami sušili pána s odlupujúcou sa riadnou kožou a padajúcou pod neho, vraj sa tam lieči aby mal kožu zdravšiu... nieeee, fuj. Tam už nechcem ísť. S deťmi už vôbec.