icon

Kto sa chodí kúpať do krytého bazéna vo Vincovom lese?

erika115
13. jan 2012

ahojte mamicky. mam 1.8 mesacnu dcerku s ktorou sa chodime kupat do kryteho bazena na Vyncov Les.nechodi sa z vas aj niekto iny kupat?
🙂 😀

maggie59
17. jan 2012

@erika115 my sme sa tam tiez uz niekolko krat chystali ale este sme neboli. Mohla by si nam dat nejake info ako to tam vyzera? Býva tam vela ludi? Naposledy sme boli vo Velkom Mederi a tam bolo super len od nas je to dost daleko. Diky

lucyka1
17. jan 2012

@maggie59 ahoj aj ja som z okresu hlohovec. my sme boli minuly vikend v salibach sa kupat a bolo tam super. len tiez je to daleko. a presne sme rozmyslali nad vincovym lesom. len by som tiez chcela vediet ako tam je... 😉 😀

lucyka1
17. jan 2012

@erika115 ahoj. no my sme nad tym rozmyslali a chystame sa ale by som chcela vediet ako tam je a co tam vsetko je... myslim bazeny a tak.... 😉 🙂 😅

gabinap12
17. jan 2012

...ahojte dievčatá, my chodíme so synom na krytý bazén na Vincov Les už dlhšie a podľa mňa je tam pre detičky super, je tam teplúčko a vodička má teplotu okolo 32 až 36 stupňov je to síce relaxačný bazén kde sú rôzne trysky a vírivky no len v niektorých častiach a v pohode sa tam dá pohybovať, aspoň my tam chodíme cez víkendy a nebýva to tam natrieskané...Navyše je tam prijateľné vstupné a detičky majú voľný vstup tuším do 5 rokov🙂)...je tam aj bazénik pre detičky tam je vodička okolo 32st. ale nášmu synovi sa tam páči...takže jednoznačne odporúčam🙂))

maggie59
17. jan 2012

@lucyka1 Ved práve, co maju na stranke tak tam je len jeden malicky pre deti len taky holy bazen bez smykacky a jeden vacsi a to je vsetko, preto neviem ci sa to oplati

lucyka1
17. jan 2012

@maggie59 hmmmm 😉

erika115
autor
17. jan 2012

@lucyka1 ahoj je tam detsky bazen a potom velky bazen ktory ma 1.2m. v tomto su vyrivky na chrbat a vyrivova postel. voda je cista a tapla. naposledy mala 38 stupnou. velmi prijemna. satne,zachody,aj sprchy su ciste.cez tyzden je to otvorene od 14 hod. a vykendi a sviatky od 10hod-20hod. nam sa velmi paci. treba mat pre dieta plienku a do bazena hocijaku hracku. 🙂

erika115
autor
17. jan 2012

@maggie59 ahoj.je tam super,aspon nam sa tam paci. su tam 2 bazeny. jeden pre deti a druhy je 1.2m hlboky. su tam vyryvky aj postel. takze si tam pridu na svoje aj deti aj dospeli.voda maposledy bola 38st. od satni az po bazen je vsetko ciste.otvaracie hodiny su cez tyzden od 14-20hod. a cez vykendy a sviatkyod 10-20hod. je to na 3 hod a stoji to 3eura na osobu.

lucyka1
18. jan 2012

@erika115 diky moc. a to su kryte bazeny??? lebo ta fotka vyzera ako fotena vonku.... 😉 😅

erika115
autor
18. jan 2012

ahoj. ano to je dnu fotene.da sa ist aj von a to je myslim za 5eur. my chodime da sa povedat pravidelne cez vykendy. nie je to take drahe a hlavne je to ciste. v satni je aj prebalovaci pult pre deticky aj dost dobre feny aj kabinky na prezliekanie. je dnu aj bufet ale ceny neviem.odporucam 🙂 ak by ste sa niekedy chistali tak sa mozme dohodnut.

erika115
autor
3. feb 2012

ahojte mamicky nejde sa niektora z vas zajtra do obeda kupat do Vyncovho lesa?dajte my vediet? 🙂

maggie59
11. feb 2012

@lucyka1 Tak mozem potvrdit, boli sme sa kupat vcera a bolo ozaj super, teplucko, cisto a hlavne malo ludi az na to ze potom dosla taka rodina s dvoma faganmi co sa nevpratali do koze ale to mas vsade

lucyka1
11. feb 2012

@maggie59 🙂 to ano. môzem potvrdit 😉 😀 😀 😀

suzan1111
4. okt 2012

@erika115 ahoj,myslis ze ten detsky bazen na vincovom je vhodny aj pre 4mes.dieta?neurologicka nam odporucila jeho navstevu no pisu teplotu vody 32co sa mi zda malo..do vanicky do
mu davam 36,5.dik

erika115
autor
4. okt 2012

@suzan1111 ahojky,v bazéne býva voda teplá 35-36-37stup.,nikdy voda nebola po 35stup.,chodíme tam s malou od malinka,a nie len my ale veľa mamičiek a vracajú sa,musíš vyskúšať ale určite budeš spokojná 🙂 🙂