icon

Ktoré miesto je lepšie: Snowland Valča alebo Rabkoland?

28. júl 2025

Ahojte .....sme z Oravy a chceme ísť s detmi 4 kusy vek od 3-4r. Do valče snowland ale čítala som kadejaké recenzie ...boli ste tam niekto? A co rabkoland? Sú tam len kolotoče alebo aj nejaké iné atrakcie pre deti 3r a 4r ? Dakujem

7lenka11
28. júl 2025

Za mňa Valča super. Boli sme tam 3x v lete a nemám čo vytknúť. Deti sa tam prehrali niekoľko hodín. Akurat by som tam nešla v totálnom úpeku, lebo atrakcie budú horúce. Ale to platí o každom detskom ihrisku.

macik34
28. júl 2025

@anonym_autor Rabkoland

7lenka11
28. júl 2025
@macik34

@anonym_autor Rabkoland

@macik34 a to nie je pre starsie deti? Mne sa tie atrakcie zdajú príliš veľké pre 3ročných. Ale nepoznám to tam uplne dobre.

katrina12345
28. júl 2025

@anonym_autor ahoj vo valci sme neboli ale chystame sa tento rok. V rabkolande sme boli cca 3 tyzdne dozadu a su tam kolotoce ale aj preliezky a smykacky. Bolo nas vela ale deti v rozmedzi 4-11 rokov a kazdy sa zabavil na svojom. Listky sme kupovali cez zlavomat boli ovela lacnejsie. Mozem povedat ze sme sa zabavili vsetci aj my dospelaci. Urcite sa tam este chceme vratit.

monny222
29. júl 2025

@anonym_autor v Rabkolande som nebola ale teraz cez víkend som zrovna myslela ze pôjdeme ked sme boli v PL ale rozmyslela som si to (deti 3.5r a 11m) ze pôjdeme ked bude aspon starší vacsi a nech si to poriadne užije, kolotoce a vsetky atrakcie nech z toho nieco maju a aj my.. vo Valci sme boli a je to tam fajn 🙂 urcite lepšie pre take menšie deti 🙂

dennissa16
29. júl 2025

V rabkolamde sa nedostanú na veľa atrakcii. Nepustia, keď nebude spĺňať výšku.