Ktoré miesto je lepšie: Snowland Valča alebo Rabkoland?
Ahojte .....sme z Oravy a chceme ísť s detmi 4 kusy vek od 3-4r. Do valče snowland ale čítala som kadejaké recenzie ...boli ste tam niekto? A co rabkoland? Sú tam len kolotoče alebo aj nejaké iné atrakcie pre deti 3r a 4r ? Dakujem
@anonym_autor Rabkoland
@anonym_autor ahoj vo valci sme neboli ale chystame sa tento rok. V rabkolande sme boli cca 3 tyzdne dozadu a su tam kolotoce ale aj preliezky a smykacky. Bolo nas vela ale deti v rozmedzi 4-11 rokov a kazdy sa zabavil na svojom. Listky sme kupovali cez zlavomat boli ovela lacnejsie. Mozem povedat ze sme sa zabavili vsetci aj my dospelaci. Urcite sa tam este chceme vratit.
@anonym_autor v Rabkolande som nebola ale teraz cez víkend som zrovna myslela ze pôjdeme ked sme boli v PL ale rozmyslela som si to (deti 3.5r a 11m) ze pôjdeme ked bude aspon starší vacsi a nech si to poriadne užije, kolotoce a vsetky atrakcie nech z toho nieco maju a aj my.. vo Valci sme boli a je to tam fajn 🙂 urcite lepšie pre take menšie deti 🙂
V rabkolamde sa nedostanú na veľa atrakcii. Nepustia, keď nebude spĺňať výšku.

Za mňa Valča super. Boli sme tam 3x v lete a nemám čo vytknúť. Deti sa tam prehrali niekoľko hodín. Akurat by som tam nešla v totálnom úpeku, lebo atrakcie budú horúce. Ale to platí o každom detskom ihrisku.