icon

Lačnovský kaňon s 3-ročným dieťaťom

18. jún 2023

Prosím skúsenosti. Vraj sú tam nejaké rebríky, nechcem podceniť trasu. Je vhodná pre 3r dieťa? Bola som tom, ale dávno a nepamätám obtiažnosť.
Ďakujem

sweet20
18. jún 2023

ja som bola v 22 rokoch a v polovici cesty som to nwzvladla a hore som uz s placom isla

autor
18. jún 2023

@sweet20 ďakujem za info

jaskolka
19. jún 2023

Bola som, je to z tých náročnejších trás. Neodporúčam s dieťaťom.

vojkri
19. jún 2023

@jaskolka nie je tm viac tras?lebo my sme boli nejaky lacnonwky kanon s detmi a bola to pohoda lahoda - ale dokopy jeden rebricek preto rozmyslam ze urcite nejaka ina varianta…

jaskolka
19. jún 2023

@vojkri neviem, je to možné,fakt netuším. Proste sme boli v Lacnovskom kanone, či je tam viac takých oblasti a časti, to mi nenapadlo ani zisťovať.

autor
19. jún 2023

@simca06022011 ďakujem, googliť viem
Pýtam sa na osobné čerstvé skúsenosti
@vojkri no práve, pretože ide o hru pre deti od 2r a v nej je aj návšteva tohto kaňonu. Preto je dosť možné že je tam viac tras

duunlo
19. jún 2023

Lacnovsky kanon je jedna z najlahsich tras na ktorych som bol. Co je ale pravdu, nesiel by som tam ani za nic, keby predtym prsalo. Toto vidim ako jednu najvacsiu slabinu tohto miesta. Nie je tam dostatok retazi, respektive skoro ziadne ako v Slovenskom raji, aby si sa mohla pridrzat a kamene by mohli byt dost smyklave a nebezne. Ale za mna urcite pekna, nenarocna tura.

biankaaaa
19. jún 2023

Je tam jeden rebrík, ale pre trojročné dieťa to asi trasa nie je, prvou časťou tečie voda, treba preskakovať na kamene... Ešte s menším v turistickom nosiči si to viem predstaviť, ale po vlastných tak malé dieťa by to ešte nedalo 🙂 choďte sa radšej prejsť k jaskyni zlá diera, po ceste je vybudovaná aj vyhliadka

vojkri
19. jún 2023

@biankaaaa ano ano jaskyna je super - a je tam gravitacna anomalia

vojkri
19. jún 2023

@biankaaaa len pozor to nie je jaskyna taka klasicka - pre male deti nie velmi. Ale vyhliadka po ceste krasna… a dole smerom na ten kanon je hned jazierko aj tam sa da ist pozriet. A dedinka za jaskynou tam su take lavicky zblizenia a take drobnostky ze na vylet s trojrocnym podla mna sa da prejdt pekne…

biankaaaa
19. jún 2023

@vojkri áno ano, ja som myslela len prechádzku k nej 🙂