Liptovska osada - výlety

31. júl 2022

Ideme s rodinkou, dve deti, 4 a 6 rokov do Liptovskej osady. Zienky, ktore to tam poznate, dajte tip kam sa vybrat v okoli, aj v pripade zleho pocasia 🙂 Dakujem

mafia102
31. júl 2022

Gothal, Čutkovská dolina, Hrabovo, Habakuky...

autor
31. júl 2022

@mafia102 do Gothalu ideme 🙂 dakujem

huginko
31. júl 2022

Brankovsky vodopád, salaš Krajinka pri Černovej. Malino Brdo-mini farma Sidorovo, Vlkolinec

huginko
31. júl 2022

Donovaly - donovalkovo, v Dolnom Kubíne co je blízko aqua park, smer Liptovský Mikuláš - dom naopak, teraz otvorili Liptov Aréna - detský svet, trampolíny, preliezky, kadečo tam je... Na Liptove tu máme toho velaaaa

uriva
31. júl 2022

My sme tam boli nedávno, odporúčam všetkými desiatimi Myšiačikov detský park na Donovaloch - deti za zahrali dlhéééééé hodiny, s vodou si púšťali stavidlá a prevážali sa na "plti z jednej strany jazierka na druhú", liezli po stromoch (všade samá siete, nemohli si ublížiť), zahrali sa na šmýkalkách a v domčekoch + rodičia sme mohli si doniesť pitie z barov a jedlo, chodiť dnu a von bez problémov - akurát náhradné oblečenie a topánky sú ideál :D. Určite neodporúčam(plus ďalších x ľudí, čo sa tam z rodiny odvážili a ľutovali) Donovalkovo - to je ako divá záhrada s nekontrolovanými deťmi a že domčeky vykradnuté, deti bez dozoru alebo silne premotivované, všetko na zaplatenie aj autíčka, a Habakuky - drahé a nič moc pre deti, keď nie práve program. Potom bol fajn "výlet" lanovkou na Novú hoľu a dali sme 15min túru na vrch Zvolen, krásne výhľady. Ak bude škaredo, tak predpokladám, že Liptovská Osada, tak idete do Gothalu - ak nie, majú skvelé bazény aj pre deti a ak ste tam priamo ubytovaní, tak animačný program je dokonalý a animátori úžasní!!! Čutkovská dolina by som šla najskôr po tretej - neskutočne tisíc ľudí nonstop posledné mesiace, najesť sa je tak len čakačka na hoďku a viac.

huginko
31. júl 2022

@uriva ale v tom Cutkove to vôbec nie je na tak dlho, kľudne choďte, my sme boli minulú nedeľu v čase obeda, a sadli sme si hneď. A to bolo krásne počasie. Je tam co obzerať. Som odtiaľ, tak viem... 🙂

uriva
31. júl 2022

Tak to je super, tam sme boli, tak to nemusíš až tak veľa riešiť, tu majú animačný program: https://gothal.sk/storage/VOWuEjDTNfmzX50nzxj92... . Deti sa tešili, kedy pôjdu zas :D. A večerné disko sme tancovali aj dospeláci a potom pozreli 20 min. rozprávku Lilo a StiTch.

uriva
31. júl 2022

@huginko Tak my sme boli rovno tú spomínanú minulú nedeľu o druhej a otočili nás ich zamestnanci ešte dole kúsok za čerpačkou, že je plno. Potom sme tam boli vo štvrtok o jednej a fullka tiež, ľudia čakali na jedlo v rade minimálne hoďku, ale akože keď si už mal stôl, tak doniesli do 15 min. Tak ste mali šťastie. A predtým, čo sme tam boli rok dozadu, rovnako dlho. Ale krásne tam je, chutne varia, to áno. Len musíš sa pripraviť, že to stojí fakt čas. Čašník vravel, že od 11-17 je tam vždy ťažko aj zaparkovať, aj nestáť v rade.

huginko
31. júl 2022

@uriva no neviem, chodíme pravidelne..

summer23456
31. júl 2022

@uriva prosím ťa kde je ten mysiacikov park? Od cesty to nevidno? Ako sa tam dostať keď idem z RK? Tam nejako z prvej autobusovej zastávky do prava či to je hore niekde v centre?

uriva
31. júl 2022

@summer23456 Ahoj, Myšiačikov detský park je na Donovaloch v rámci Fun arény - hneď vedľa za plotom je Bobová dráha a na druhej strane, keď sa pozrieš, je nástupište na lanovku na Novú hoľu. My sme boli autom, takže sme parkovali na parkovisku pri lanovke.

summer23456
31. júl 2022

@uriva aha,ďakujem pekne..ešte sme tam neboli...

autor
1. aug 2022

dakujem vam vsetkym, z tohto si urcite vyberieme 🙂