Kam na Veľkú noc: Parkovanie a požičovne v Manínskej tiesňave
Chceli by sme ísť na Veľkú noc, kde je aké lacnejšie parkové, peši celé neprejdeme, kde je aká požičovňa kolobežiek, bicyklov. Ďakujem.
@janinka007 no ja som videla obrázky kde je drevom obložena cesta. Tam autom asi nie
@ollynka to je kúsok, tam normalne chodia auta, autobusy. To je presne ta druha foto co som pridala, tam je to z dreva
@ollynka aj tam ,kde je to drevo , je cesta . Vedie do dediny .normálne aj autobusy tam chodia .potom je tam veľa turistických chodníkov , jaskyňa , železné schody a reťaze .... Ale to nie je pre deti .
Keď budete v maninskej kúsok ďalej je aj Súľov , tiež krásny . Alebo Kostolecká tiesnava
@janinka007 to je len jedna cesta? Teraz mam foto že náučný chodník. To je tam na tej ceste?
Neboli ste teraz? Macovia nechodia?
@ollynka áno náučný chodník je súbežný s cestou .sú tam také stanovištia .a áno chodia medvede ,muž aj otec sú poľovníci .ale po ceste ich nestretnete . Keď prejdete tiesňavu ,môžte sa osviežiť v kostolci ,je to dedina na začiatku ktorej po ľavej strane je taký starý penzión ,je to bývalá stará škola , dá sa tam aj najesť . My sme parkovali v dedine Záskalie popri ceste ,kde sme videli aj druhých parkovať . Potom je to už len kúsok
@ollynka no tak okolo su turisticke trasy po kopcoch, ale tiesnava je len kusok na hlavnom tahu z Povazskej Bystrice do okolitych dedin. Jedna cesta.
Parkovat sa da v campe,kde je aj pozicovna kolobeziek...bufet..myslim,ze sa parkuje zadarmo
https://www.facebook.com/elektrickekolobezkypoz.... Len neviem,ci uz poziciavaju....najlepsie si vsade zavolat...aj ked,uz teraz "odomkli"Maninsku...

Co si pamatam, nikdy sme neplatili parkovne a nie je to take velke, ze by si nepresla pesi, bola som so 4r, a potom sme boli raz uz s 2. sk kociarom...Pozivocne som tam nevidela...