icon

Muránska planina - sysle a okolie

danieladeley
23. júl 2021

Zeny, chystame sa na sysle s detmi 4 a 5 rokov. Co zaujimave sa da este vidiet v okoli? (cca do 100km) Maju radi zvieratka a nevadi nam ani lahsia tura. Dakujem vopred a aj adminovi, ze mi nebude menit nazov ;)

niika21
23. júl 2021

@danieladeley Čierny Balog-jazda parným vlakom

halci
23. júl 2021

Muransky hrad - idealne si vybavit povolenie vstupu autom na obecnom urade aby ste nemuseli dlho ist s takymi malymi detmi, salas Zbojska - je tam aj jazdenie na ponikoch

halci
23. júl 2021

zubacka Tisovec, ale ide len urcite dni https://www.zahoramizadolami.sk/podujatia-zazit...

halci
23. júl 2021
ninusa221
23. júl 2021

Zbojská salaš, ešte tam je aj daka vyhliadka, hradovu v tisovci plus kríž v tisovci, inak v tisovci je aj farma a keď pojdete od kríža aj tam sú sysle🤗

sarinka2012
23. júl 2021

@danieladeley ja k tým syslom poradím 🙂 my sme boli pred dvoma týždnami, prišli sme cez týžden ( nie víkend) o 11tej a sysle už boli prežraté 🙂 jablká skoro vobec nechceli, mrkvu ako tak ale uplne najviac im išla lupana slnečnica a to bolo aj najmilšie pre deti ich takto krmiť, lebo dali ste si na ruku do dlane a dobehlo aj 5 a chrumali 🙂 dá sa kupiť v stanku taky malý sačok po eure, ale ak mate možnosť doneste si viac ( určite aj za lepšiu cenu najdete) Niektorí krmili piškotmi, ale to by som nedoporučovala, neškodí im to ked trošku ziedia ale už su potom rozmaznane, zeleninu nechcu a piškoty im nerobia vo velkom množstve dobre a samozrejme nemajú žiadnu výživovú hodnotu.

andreatytler
23. júl 2021

@danieladeley Coooo?? Syslie kolonie ako atrakcia a chodia brat jedlo z ruky?
Joooj, tak rada by som tam doviedla nasho syna. To si musim zapamatat ked prideme na Slovensko.

marca12
23. júl 2021

@andreatytler vygoogli je to parada. Aj my sa tam chystame,musi to byt uzasny zazitok.

andreatytler
23. júl 2021

@marca12 hej, hej. hned som googlila a paci sa mi ze aj ohranari to povoluju... je to predsa len narodny park a chranene zviera.
Pre decka to musi byt uplna pecka.

halci
23. júl 2021

Ano, urcite piskotami nekrmit, skodi im to. Inak, slnecnicove semienka sa daju kupit aj na obecnom urade v Murani, tam ich maju v sackoch. Su chemicky neosetrovane a syslom chutia. Okrem toho, na urade maju rozne materialy o narodnom parku Muranska planina, ale aj o sysloch, atd.. Ale ked sme my boli po oba roky jedli aj mrkvu. Je to zazitok sledovat ich, najma pre deti ale aj pre dospelych.

narayan
23. júl 2021

...boli sme a skoro som sa tam roztopila z nich 😍... a semiacka im ozaj uz isli viac..no radim cim skor tam ist, tym lepsie 😉