Baby oplatí sa ísť do Zoo Zlín keď hlásia na zajtra 15st? Alebo to máme nechať radšej keď bude teplejšie? Dá sa platiť všade kartou? Dakujem
Radsej v 15 ako v 30
Vsak to je v pohode teplota na zoo
Určite choďte..my sme boli pred týždňom ked bolo teplo a natresk cela zoo. A myslím že všetko okrem parkovneho sme platili kartou.
My sme boli včera, úplne ideálne počasie na ZOO, bolo veľa ľudí, ale dalo sa. Boli sme prvý krát a veľmi sme boli nadšení z celej ZOO, ešte som v tak krásnej ZOO nebola, je naozaj super. Parkovné sme platili v € /2 € na deň/ , parkovali sme na trávniku, ostatné všetko kartou.
Ved 15 je uplny ideal
Ked sme boli my bolo 45 a to bolo teda peklo doslova dopismena
Ked nie je take teplo, nie su zvierata poskovavane. My sme tak boli na jesen v oktobri a bolo aj malo ludi, konecne sme mohli aj raje hladkat a krmit, kolko sa nam zachcelo. Platit kartou sa da. Parkovanie pri hlavnom vchode neviem, zadarmo sa da parkovat pri vstupe c.2
Nádherna zoo, hneď by som išla znova. Žirafu sme krmili 😊 15 stupnov je ideál. Kartou sa dá platiť.
Raz sme boli v ZOO ešte v chladnejšom počasí. Hlásilo teplejšie a keď sme prišli 250km tak totálna kosa, asi 5 stupňov. Po toľkej ceste sme to riskli a šli sme dnu. Lepšiu prehliadku zoo som nezažila - zima všetkých odradila a okrem nás bolo na parkovisku 6 áut a z toho sme stretli iba 2 rodiny. Čiže ticho, kľud, žiadne tlačenice, nikto neklopkal a nepiskal na zvieratá (ako tomu často býva) a tie boli úplne uvoľnené. Bolo to síce v inej zoo ale aj tak super, ako súkromná prehliadka 🙂 A zoo Zlín je krásna, odporúčam.
Určite lepšie 15 st. ako výpek, my sme boli teraz vo štvrtok 8.5. tiež bolo okolo 15 st. a super, kartou sa dalo platiť všade, kde sme boli /vstupné, bufety, lanáčik/
Ďakujem Vám baby, boli sme vcera a paráda bolo❤️ bonus všetko krásne rozkvitnuté páčilo sa nám aj deťom❤️
My sme boli nedávno keď hlásili počasie dážď ... A ja si vravím ale poďme to risknúť.... Bude málo ludi....Všetky pocasia ukazovali dážď v priebehu dňa, v istých časoch až lejak...a nakoniec nám len raz poprchalo tak, že sme ani nevystreli dáždnik.... Málinko ľudí, zatiahnuté, všetky zvieratá sme videli, ešte aj parkovisko zdarma sme vychytali...úplne super 🤍. Odporúčam ....
Určite sa to oplatí, lepšie ako keby pálilo slnko, všade sa dalo platiť kartou ale aj v hotovosti v €, vydávajú len koruny