Názor na kúpaliská pre malé deti v Maďarsku?
Ahojte tento rok by sme chceli v lete vypadnut s malym niekam na kupalisko, ale rozmyslame nad Madarskom, vraj je tam pre male deticky uplne super 🙂 prostredie aj podmienky. Mate niektora aj zle skusenosti? 😉
Ahoj,my sme boli minuly rok v hajdusoboslo neviem presne ako sa to pise.Vyslo nam skarede pocasie takze sme sa museli kupat dnuka bolo tam super len ked sme sa vratili obidbe deti si doniesli zlateho streptokoka v nose.Tepla voda robi divy takze bakterie sa tam len tak siria.
Ale bolo dobre.
Kočky, my chodíme pravidelne do SARVARU /z BA cca 140km/, hotel Park Inn. Sú to termálne kúpele s fantastickým pavilónom, kde si detičky prídu na svoje..../ v detských bazénoch samozrejme termálna voda nie je/ Pri bazénoch je detská sauna, detský kútik, kuchynka....V letnej sezóne je otvorený aj vonkajší areál,kde je plno bazénov, aj pre najmenších. Je tam fakt výborne, hotel je na vysokej úrovni a o kuchyni ani nehovorím...Vždy idem odtiaľ aspoň o 2kilá ťažšia 😀

Ahoj. ja som bola minuly rok s malou - podotykam, mala v lete 3-4 mesiace na kupalisku v Madarsku - konretne LIPOT. neviem, ci si o tom pocula. a slovenske kupalisko by som takeho drobca nezobrala, ale tam to bolo pre nu skvele... ona vodu zboznuje, a nebola tam dlho, vacsinou spala pod stromom v tieni 🙂)) je tam krasny travnik, cista voda, ani nie je studena, pre deti kopec atrakcii, a teraz ked ma uz rok, tak tam chceme chodit castejsie. urcite aj tvoj maly by sa tam vyblaznil 🙂 🙂 🙂