icon

Oplatí sa ísť do cirkusu v Budapešti?

petagal
19. mar 2025

Ahojte, boli ste niekto v poslednom čase v cirkuse v Budapešti? Chystáme sa cez prázdniny na Veľkú noc s dcérou, 7r., na výlet do Budapešti, ale ona je taká, že ju nie všetko baví, okrem toho nerada chodí 😀, tak som rozmýšľala ísť pozrieť cirkus. Máte niekto skúsenosti, oplatí sa tam ísť? Ďakujem

katkaseiner
19. mar 2025

Boli sme sice pred viac rokmi, syn mal 2 roky a dcera 5 a vydrzali...ale teda mala som so sebou vsetko mozne slane sladke, aj tam predavali...predstavenie bolo dost dlhe pre tak male deti

petagal
autor
19. mar 2025

@katkaseiner a ako ste riešili lístky? neviem, či len ja som taká neschopná, ale stránka je v maďarčine a nejako sa neviem dopátrať, aké predstavenie bude, kedy a za koľko 😀

katkaseiner
19. mar 2025

@petagal fu, toto bolo uz davno, ale zda sa mi ze sme kupovali listky tam. Skus si zapnut google translate v telefone a nastavit na nazvy predstaveni telefon a na telefone uvidíš preklad v slovencine

azores
20. mar 2025

https://www.jegy.hu/program/splash-vizicirkusz-...
Stránka je dôveryhodná, kupujem odtiaľ lístky bežne. A je aj v slovenskej verzii. 🙂

petagal
autor
20. mar 2025

@azores super, veľmi pekne ďakujem. Nevieš mi, prosím, poradiť, ktoré miesta na sedenie sú najlepšie a ako dlho trvá predstavenie?

adkoalauri
20. mar 2025

Oplatí sa ísť, predstavenia sú na vysokej úrovni

azores
20. mar 2025

Predstavenie je dlhé cca 2,5 hodiny. Najlepšie miesta sú samozrejme tie najdrahšie. 😀 (porondules, erkelyules). Do celkom prveho radu pri arene by som nekupovala, tam často barsčo fŕka a pod. A potom už je to viacmenej jedno, tie rady sa dobre dvíhajú, pripájam foto.
@petagal

petagal
autor
21. mar 2025

@azores ďakujem veľmi pekne, pomohla si mi