icon

Oplatí sa ísť na koncert Mira Jaroša?

30. jún 2024

Ahojte. Tie čo ste boli s deťmi na koncerte Mira Jaroša. Aký je prosím vás koncert? U nás stojí vstup 20e aj pre ročné dieťa a tak ma zaujíma či sa oplatí keďže by nás to vyšlo 60eur dokopy. Spieva naživo? Má tam tanečníkov? Aké to je?

Strana
z2
nikaeli
8. júl 2024

@janduska presne tak, my sme si za túto cenu kúpili lístky do KE. Disko turné je iné ako bežný koncert. Je s kapelou, tanečníkmi, má tam aj ďalších hostí. A samozrejme, že ide 'naživo'.

Aj na bežnom koncerte je s kapelou, minimálne s Markom a Brankom (klavír, bicie), ak nie aj s basgitaristom Peťom a na vianočných koncertoch je aj Danka (huslistka). Ešte nikdy som ho nevidela samého. Lístky stoja okolo 10-12€, čo je podľa mňa normálna cena a áno, platí aj dieťa - platí sa za miesto. V prvom rade je to koncert pre deti, tak prečo by mali ísť zadarmo? Na jeho koncerty chodíme pravidelne od synových 4 rokov, podľa dostupnosti v okolí aj 2-3x ročne. Koncert je hlučný, pre ročné dieťa určite nevhodný.

fido69
8. júl 2024

Ad cena lístkov
Mira Jaroša nepočúvam, ale
- prečo beriete na koncert úplne malé detičky, ktoré z toho nemajú ešte rozum a potom sa rozčuľujete, že musia platiť?
- ako má človek kontrolujúci vstupenky skontrolovať či vaše dieťa má 1, 2 alebo 3 roky?
- on má ceny transparentné a vstupenky sú za veľmi priaznivé ceny pokiaľ ich kupujete v predstihu
- je to jeho praca, ktorú predáva. Veď ani vy nechodíte do prace len pre potešenie vášho šéfa.
- pokiaľ chcete jeho pesničky zadarmo, pustite si doma youtube, kde ich zadarmo ponúka
😉

Strana
z2