icon

Oplatí sa návšteva Bachledky cez víkend?

love232
14. nov 2023

Ahoj chystame sa cez víkend na Bachledku...
V skratke ma len zaujíma ci sa tam v tomto období oplatí ísť.. mame to vyse na 3h cesty a este s detmi.
Muz mi to vcera kusok znechutil a teraz mam dilemu ci sa na to nevykaslat.
Dakujem

Strana
z2
barbie1981
14. nov 2023

@love232 a ideš tam na pobyt na viac nocí, alebo len na výlet na cestu korunami stromov?

ibrunova
14. nov 2023

Čo myslíš? Chodník korunami stromov?

tanapeta
14. nov 2023

@love232 nie, pri cestovaní 3h sa neoplatí v žiadnom prípade.

love232
autor
14. nov 2023

@barbie1981 len na vylet sme chceli..rok sa tam tesim a snazim dostat... a stale nieco bud pocasie, alebo zavreli alebo praca ci choroba... a konecne sa tam vieme dostat..ale muz mi to vcera znechutil...ist 3h a teraz ci vobec pocasie tam bude viditelne 😏

love232
autor
14. nov 2023

@tanapeta asi skor teda na leto ci jar tam ist ze?

tanapeta
14. nov 2023

@love232 To ta 3h cesta je dokopy tam aj späť?

ibrunova
14. nov 2023

@love232 iba kvôli tomu sa to moc neoplatí, podľa mňa, môžte si ešte niečo k tomu naplánovať.

love232
autor
14. nov 2023

@tanapeta nie vyse 3h len cesta tam

barbie1981
14. nov 2023

Ak tam máš ísť iba na výlet, tak sa to vôbec neoplatí, naplanuj si to na teplejsi slnečný deň, lebo v tomto počasí je to len trápenie

love232
autor
14. nov 2023

@ibrunova no rozmyslala som len cez zimu a pri mojich 3roch ufrflanych chlapoch sa moc nbude dat budem uprimna.. navsteva Bachledky je moj sen tam ist.. oni sa len zvezú 😅🫣

love232
autor
14. nov 2023

@barbie1981 super dakujem velmi pekne ❤️

tanapeta
14. nov 2023

@love232 tak to by som nešla ani v lete. To ako ta mohlo napadnúť, 6h dokopy cestovať kvôli Bachledke.

ibrunova
14. nov 2023

@love232 a nemáš ísť s kým, s nejakou kamoškou? Keď po tom túžiš.

yoxinka
14. nov 2023

My sme boli v Bachledke, keď bolo vonku celkom hnusne, aj popŕchalo aj chladno bolo a páčilo sa nám tam veľmi, ALE bol august, takže aj nejaký program tam bol (neviem ako je to teraz) a boli sme na dovolenke neďaleko, takže cesta tam nám trvala asi 45 minút. Len kvôľi chodníku by som sa tam 3 hodiny určite neterigala, to sa neoplatí.

love232
autor
14. nov 2023

@tanapeta heh ja som taka ked nieco chcem nepozeram na tie negatíva😄🫣

pe_mi
14. nov 2023

@love232 my sme boli začiatkom októbra ,keď bolo ešte krásne počasie.ale mali sme ubytovanie na 1noc, v červenom kláštore (pri poľských hraniciach), tam sme absolvovali raftovanie, prespali sme sa , na druhý deň sme doobeda absolvovali Beliansku jaskyňu, potom kúsok presun na Bachledovu dolinu, dali sme obed, potom vyšli lanovkou na Bachledku rozhaldňu.mali sme úžasné počasie.Tatry krasne voľným okom vidieť.kazdy jeden štít.este sme mali na pláne pod rozhladňou je bobová dráha , žiaľ bola mimo prevadzky.teraz by som nešla.tiez sme mali cestu 3hod tam a 3hod naspäť.len na otočku by som neišla.
Deti vek 4roky,9rokov.

love232
autor
14. nov 2023

Jhuj len teraz nas caka posledny volny víkedn (mam dovolenku) a neviem kam ist .. kam ist v tomto období? :( uz aj ubytovanie ked tak ... kde sa vam pacilo...
Orava,liptov,stiavnica , tatry, aaatd sme uz pochodili.. tak kan ist vyvencit 🙂

yoxinka
14. nov 2023

Pozerám, že si z Nitry. Skúste Maďarsko 🤷‍♀️. Známi si veľmi pochvaľovali wellnes s deťmi.

barbie1981
14. nov 2023

@love232 pozri hotely TMR majú akciu , že keď sa ubytujes dostaneš zadarmo vstup do aquaparku aj lanovky, celkom sa to oplatí, my rozmýšľame nad Jasnou, vyvezies sa na Chopok , pôjdeš sa okúpať do Besenovej

love232
autor
14. nov 2023

@pe_mi ano tiez rozmyslam ze pojdeme prespime.. ano no zas neskoro som sa uvedomila to pocasie a deti nie najlepsia kombinacia (12r a 8r)

love232
autor
14. nov 2023

@yoxinka jednemu z chlapcov neplatí pas :(

love232
autor
14. nov 2023

@ibrunova no momentalne praveze nemam....ked mam cas ja nemaju oni.. a nie kazdemu sa tam chce.. s jednou som tam mala ist na poslednu chvilu si to rozmyslela

pe_mi
14. nov 2023

@love232 na prespanie ma nič nenapadá, ale v poľnom kesove je dobré aj v zime.neviem ako to majú s ubytovaním.nitrava.
Vnútri výborne wellness, bazény pre deti ,aj pre dospelých, vonku tiež podplavove bazény, obidva teplé.lieciva voda.my sme si to užili.
To vyskúšajte na jeden deň.nebudete takí utahani.
Pozor ale v piatok je sviatok.
Neviem kde je čo otvorené.
Potom pre decká je pekne nie ďaleko od NR , eko park Piešťany.preliezky aj pre väčšie decká.ako máte vy.
V Piešťanoch je aj plavba po Sĺňave,ale to by som tiež v teplejsom počasí.my sme boli v lete.neviem ako hlásia na víkend.

love232
autor
14. nov 2023

@pe_mi dakujem no to pravidelne navstevujeme 🙂 kedze to mame kusok

pe_mi
14. nov 2023

@love232 decká máte veľké, vyjdú schody.skus pozrieť aj nejaké hrady,zámky, tie aj v nepeknom počasí môžete absolvovať.nie ďaleko od NR.je Smolenicky zámok.smer na Senicu.cca 1hod aj niečo.tam sa chystáme ,ešte sme neboli.ale teda všade treba pozrieť otvaracie hodiny, sezóny, kedy kde končí.

melanta
14. nov 2023

Ak chceš ísť Bachledku a išli by ste na víkend, choďte v piatok do Aquacity Poprad, v sobotu sa vybláznite v aquaparku a v nedeľu choďte po raňajkách na Bachledku.

123martin
14. nov 2023

@love232 je tolko toho, kam na slovensku ist, nedaleko mate Lucenec a okolie, kupaliska, plno hradov, zamkov, Divin, Halic, Filakovo (postaveny do skaly), Somoska s naucnym chodnikom a jedinecnym skalnym vodopadom, jaskyne na gemeri (domica tohto roku mala aj vodu, neviem, ci este ma), slavosovsky tunel, ktory sa da s davkou dobrodruzstva prejst skrz...

ibrunova
14. nov 2023

@love232 tak ja by som vzala celú rodinu, urobila si tam program na víkend a hoc aj sama by som tam šla, kým sa budú kúpať alebo niečo.

love232
autor
14. nov 2023

@123martin noo o tom som ani nevedela 🙂 chodim prstom po mape,ze kam ...slavosovsky tunel? Idem to pozriet 🙂

terina25
14. nov 2023

@love232 na otocku sa urcite neoplati. Mne osobne sa ani chodnik korunami stromov absolutne nepacil

Strana
z2