Oplatí sa navštíviť Donovalkovo s deťmi?
Pekný večer, boli ste toto leto v Donovalkove? Oplatí sa tam ísť s deťmi? Dosť ma zarazila výška vstupného pre 3 osoby. Majú tam niečo nové, vynovené? Vďaka za info
Za mňa určite. Neviem ci tam majú niečo nové, boli sme tam 2x s 2,5r synom a páčilo sa mu veľmi.
Mojim (v tom case 5r a 3r) sa pacili len auticka, domceky rychlo prebehli, uz by som tam s nimi nesla. Boli sme minuly rok. Zato Habakuky sme si uzili, velmi sa nam pacili divadielka a cely program.
Mojim (v tom case 5r a 3r) sa pacili len auticka, domceky rychlo prebehli, uz by som tam s nimi nesla. Boli sme minuly rok. Zato Habakuky sme si uzili, velmi sa nam pacili divadielka a cely program.
@nekonecna_katastrofa a nám práve tie auticka vadili. Tie decká tam jazdili ako šialené a mali sme co robiť aby sme ustrážili deti aby ich niekto neprešiel. Za nás absolútny nezmysel a otázka času kým sa tam neudeje niečo vážnejšie.
Druhý krát tam už určite nepôjdeme. Raz vidieť stačilo.
@nekonecna_katastrofa a nám práve tie auticka vadili. Tie decká tam jazdili ako šialené a mali sme co robiť aby sme ustrážili deti aby ich niekto neprešiel. Za nás absolútny nezmysel a otázka času kým sa tam neudeje niečo vážnejšie.
Druhý krát tam už určite nepôjdeme. Raz vidieť stačilo.
@simona20201309 My sme mali dialkove ovladanie, tak nejazdili ako sialene. Ale ano, nemuseli tam auta byt, lebo to bol chaos. Ale proste ked uz sme tam boli, tak si nasi vybrali to, co ich bavilo. Domceky to neboli. Nepojdeme tam uz nikdy, ci tam auta budu alebo nie, pre mna vyhodene peniaze. Najviac ma dostalo, ze dostali pas ci co to bolo, ze za peciatky dostanu odmenu. Jedna peciatka za pozicanie kostymu (to bolo za +3e), peciatka za krmenie zvieratiek (+1e za krmivo), peciatka za bagrovanie (+2e)...to im rovno mozem nieco kupit sama a nemusim doplacat za blbosti. A vadilo mi, ze tam palilo slnko, ziaden strom vysoky tam nie je.
@simona20201309 My sme mali dialkove ovladanie, tak nejazdili ako sialene. Ale ano, nemuseli tam auta byt, lebo to bol chaos. Ale proste ked uz sme tam boli, tak si nasi vybrali to, co ich bavilo. Domceky to neboli. Nepojdeme tam uz nikdy, ci tam auta budu alebo nie, pre mna vyhodene peniaze. Najviac ma dostalo, ze dostali pas ci co to bolo, ze za peciatky dostanu odmenu. Jedna peciatka za pozicanie kostymu (to bolo za +3e), peciatka za krmenie zvieratiek (+1e za krmivo), peciatka za bagrovanie (+2e)...to im rovno mozem nieco kupit sama a nemusim doplacat za blbosti. A vadilo mi, ze tam palilo slnko, ziaden strom vysoky tam nie je.
@nekonecna_katastrofa A aku odmenu potom dostali? Ci ste radsej neplatili za to bagrovanie, kostym atd.?
@nekonecna_katastrofa A aku odmenu potom dostali? Ci ste radsej neplatili za to bagrovanie, kostym atd.?
@anonym_08a1f5 jasné, vykašľala som sa na to hneď. Veď za tú cenu im kúpim také, čo si sami vyberú a nie nejakú tajnú hlúposť. Niektoré tie nálepky boli zadarmo (napr. že sa nechajú namaľovať na tvár, že pôjdu na vodičák - animátorka im robila akože kurz), ale odmena bola za určitý počet nálepiek a ten bol taký, že jednoznačne si musela aj niečo platiť navyše. Teraz som pozrela vstupné, rodina 2+2 59e. A ešte doplácať? A rodič tam len sedí na slnku a dozerá si dieťa. Možno deti, čo milujú role play sa zabavia. Nuž ale pre nás sklamanie a vyhodené peniaze (platili sme vtedy 55e + každému jednu jazdu na autíčku, 67e dokopy a strávili tam max 2h. Akože nápad takého mestečka super, ale prostredie mi vadilo (bez stromov a tieňa) a klasika, ryžovanie na ľuďoch a rýchlo hneď zarobiť.

Nove nemaju nic skor co viem davnejsie tam chodili po kolajach aj vlacik teraz uz nechodi. Ale mojim deckam sa pacilo 2-4 roky. Vstupne maju uvedene na stránke.