icon

Oplatí sa navštíviť vianočné trhy v Zakopanom?

zuzacka16
21. nov 2025

Ahojte! Rozmýšľam tento rok nad vianočnými trhmi v Zakopanom, boli ste tam niektorá? Zakopané je celkovo samo o sebe pekné, no nebola som tam už dlhšie, oplatí sa tam ísť na trhy? Plus ak ste boli niektorá v poslednej dobe, viete tam odporučiť aj ubytovanie? Máme 8 ročnú dcéru. Ďakujem za každý tip 😉

anonym_fb91e4
21. nov 2025

@zuzacka16 ano oplatí sa a všetkými 10 odporúčam https://www.booking.com/Share-KoSREE

zuzacka16
autor
21. nov 2025
@anonym_fb91e4

@zuzacka16 ano oplatí sa a všetkými 10 odporúčam https://www.booking.com/Share-KoSREE

@anonym_fb91e4 prosím ťa tam mi vyhodilo komplet ponuku ubytovania v Zakopanom, vieš konkrétny hotel či penzión napísať? díky 😉

letfenixa
21. nov 2025

Tam je ubytovanie v každom dome, ani neyreba rezerváciu.

zuzacka16
autor
21. nov 2025
@letfenixa

Tam je ubytovanie v každom dome, ani neyreba rezerváciu.

@letfenixa to mi je jasné, ale nepôjdem na blink a budem hľadať od buka do buka..

anonym_fb91e4
21. nov 2025
@zuzacka16

@anonym_fb91e4 prosím ťa tam mi vyhodilo komplet ponuku ubytovania v Zakopanom, vieš konkrétny hotel či penzión napísať? díky 😉

ankalv1
21. nov 2025

My chodíme každý rok do Belvedere, aj teraz tam ideme

romi3210
22. nov 2025

Ahojte, ja by som sa chcela opýtať, tie co zvyknete takto chodievat do Zakopaneho... My sa chystame medzi sviatkami 28-30... Nasla som ubytko v dedinke asi 6km od Zakopaneho s tym ze by sme do cetra chodili autom...prosim vas viete niekto poradit ako je to tak s parkovaním? Cena a dostupnosť, nie je problem zaparkovat?

anonym_572282
22. nov 2025

My sme nasli priamo v centre mesta mozno 3 minúty peso a fakt ze lacno len neviem ako sa to volalo, v zakopanom je pekne ked vyjde počasie. Cize za mna ked je nasnezene je to magicka atmosféra

lauri40
23. nov 2025

@zuzacka16 práve sa odtiaľ vraciam, snehu veľa, vianočné trhy, tie trhy sú tam stále. Ubytovanie v hoteli Bachleda resort 👍

anonym_a9a71f
25. nov 2025

@zuzacka16 Odporúčam všetkým desiatimi, za nás top zimné vianočné mestečko, milujeme to tam 💜💙
Ubytko si vždy nájdege cez Booking čo najviac v centre neďaleko Krupowki.

anonym_a9a71f
25. nov 2025
@lauri40

@zuzacka16 práve sa odtiaľ vraciam, snehu veľa, vianočné trhy, tie trhy sú tam stále. Ubytovanie v hoteli Bachleda resort 👍

@lauri40 Tam sú stánky celý rok a tá atmosféra je tam top🎄❄ My sa teraz chystáme,ktovie či sneh sa udrží keď prší oteplenie...

anonym_a9a71f
25. nov 2025

@zuzacka16 Nám sa páčilo v Parzenica.Lacné,super apartmán a perfektné raňajky.