Oplatí sa navštíviť Winter Wonderland s malými deťmi?
Oplati sa tam ist s 4 rocnou a 1,5 rocnou? Listky 55 eur 😃 dakujem
@anonym_autor 1,5 ročná z toho nič nebude mať len jej aké pekne..ani si to nebude pamätať.. a 4 ročná co ja viem, ta tiež zabudne..na kolotoče sa možno bude báť.. vlastne len chodíš a pozeráš tie krásy.. akože nádherné to je..vy rodicia z toho určite budete mat zážitok aj keď deti až tak nie..ale choďte čím skôr lebo keď je moc zima není to ono..a lepšie ísť keď je tma..vtedy to ma ten waw efekt..
my sme boli pred 3 rokmi to mala moja 8 a vobec ju to tam nebavio.. fronty na kolotoc neskutocne ,ceny tiez... dokonca tam nebola ani vianocna hudba .. par stankov ... osobne vianocne trhy vieden, budapest a podobne su daleko vhodnejsie a krajsie ...
@anonym_autor 1,5 ročná z toho nič nebude mať len jej aké pekne..ani si to nebude pamätať.. a 4 ročná co ja viem, ta tiež zabudne..na kolotoče sa možno bude báť.. vlastne len chodíš a pozeráš tie krásy.. akože nádherné to je..vy rodicia z toho určite budete mat zážitok aj keď deti až tak nie..ale choďte čím skôr lebo keď je moc zima není to ono..a lepšie ísť keď je tma..vtedy to ma ten waw efekt..
@anonym_8e43d1 syn si v 4 rokoch kolotoče dosť užil a pamätá si z minulého roka že sme tam boli 🤷♀️ toto je čo za argument, ze si to nebude pamätať, tak s ním nebudem nikde chodiť? 😀 Tento rok plánujeme ísť tak, že pôjde len s mužom kvôli kolotočom, mne je fakt zbytočne platiť lístok, keďže ja na kolotoče nechodím a s 1,5 ročnou by som tiež nešla ak by už mala platiť za vstup, to je pravda.
Boli sme minulú zimu, dcérka mala vtedy 3,5r. Odvtedy to stále spomína a chce ísť znovu 😅. Nemohla som ju dostať z kolotočov, svetelné inštalácie si pozrela a tešila sa z nich, ale úplne na zadok z nich nepadla. Boli sme až niekedy v januári, keď už záujem opadal a cez týždeň, takže nikde žiadne rady.
Za mňa pre 4r je to fajn, 1,5r len popozerá svetielka.. My pôjdeme určite aj tento rok 🙂
Určite áno. My sme boli s manželom, ale my sme také deti stále 😀
Podľa mňa keď budú väčší by sa to oplatilo ist lebo takto keď sú malý tak si to nebudú pamätať.
Urcite ano ale odporucam tak o mesiac dva ked ten najvacsi napor opadne,my sme boli vo februari,ziadne fronty nikde pekne v klude sme si to presli.Maly mal rok a 7mesiacov tesil sa vacsie mali 8 a 4 obisli sme to dva krat na kazdom kolotoci boli par krat,uzasne tentokrat pojdeme tiez tak.

1.5 rocna co ja viem. ....