Osvedčené tipy na návštevu AquaRelax v Dolnom Kubíne?
Ahojte mamičky,
Zaujímajú ma reálne skúsenosti s týmto aquaparkom. Je teplá voda, čisto? Reálne koľko tam vie človek stráviť? Deti 1r, 5r. Alebo nejaké iné odporúčanie na aquapark? Sme z východného Slovenska ďakujem
@lev26 ďakujem pekne
Ak skuste tatralandia alebo bešeňová … ale tu v Dolnom Kubine je to bieda deti sa unudia po hodine a dospely ani nevravim🤣🤣
my sme chodievali s malými deťmi... veľmi sa im páčilo...za mňa super.
nikdy sme neboli viac ako 3 hod.
len naše deti boli väčšie - prvý stupeň zš...
@lev26 v Bešeňovej sme boli raz, za mňa nič moc
Nič moc studená voda všade okrem vírivky je to tam malé a o ničom to uz radšej kúsok ďalej ísť na Oravice tam je aspoň viac bazénov a termálna voda
Pre vacsie deti su tam v cene dva vnutorne tobogany plus plocha siroka smyklavka do vyhradeneho bazena.
Aj je pre vas Besenova nic moc, tak Kubin je len nic
@zuzinka888 asi tak Bešeňová je oproti tomuto New York
Mne sa tam páči, je to síce male, ale deti 11 a 5 sa tam super zabavia a čo je dôležité mám nad nimi dohľad a vidím ich. Vo velkych aquaparkoch sa musíme rozdeliť a každý mat dohľad nad jedným dieťaťom a väčšinou ich tam aj tak hľadám.
@zuzinka888 ďakujem krásne 🙂
Ďakujem ženy 🙂 asi smer Poľsko :D
Kubín je prerobená plaváreň, nič viac. Čo očakávaš v aquaparku, ak je Bešeňová nič moc?
Bud polsko alebo Oravice pre deti tam toho extra moc není ale je tam dobrá voda
Ak nevadí Poľsko, skúste Chocholowske thermy... je to kúsok od našich hraníc.my už len tam a pre deti je tam toho dosť.. postavili novú časť pre deti.. ale vraj vždy nie je otvorená..
Skúste zistiť
@martha1987 práveže poľské aquaparky poznáme, tam je vždy max. spokojnosť, preto bola Bešeňová pre mňa nič moc, ale chceli sme skúsiť aj niečo iné...
@ibrunova a Bešeňová nie je aquapark? v Kubíne sme nikdy neboli, preto som sa pýtala na skúsenosti, nemám odkiaľ vedieť, že je to len prerobená plaváreň...ale ďakujem za odpoveď
@martha1987 do Chocholowskych thermov chodievame pomerne často 🙂 chceli sme vyskúšať niečo iné a minulý týždeň tu písali mamičky že boli a bolo veľmi plno tak preto ale ďakujem
mňa skôr zaujíma, že čo sa ti nepáčilo v Bešeňovej. Mne osobne sa viac páči Tatralandia.
@ibrunova ak to porovnám s poľskými aquaparkamj, kde chodievame celé leto, tak to bola bieda a nuda...taktiež čo sa týka čistoty a vybavenia pre deti ...aj voda sa nám zdala studená v porovnaní s Poľskom...o cenách ani hovoriť netreba...pre nás osobne to bolo sklamanie
Tak ceny sú brutálne..Ja sa divím, keď tu vidím v lete tie davy ľudí, koľko peňazí sú ochotní dať za jeden deň.
Bešeňová je úplne o ničom všetko ďaleko rozhádzané voda nič moc tatralandia je o čosi lepšie ale teraz sme tam boli na tri dni ubytovanie v areáli ale za tie peniaze tiež nic moc ubytko otras keď to porovnám s poľskými aquaparkami tak je to sto a jedno a k sumam sa nevyjadrujem
@lakebabe maximálne súhlasím, poľské aquaparky máme prechodené, na Slovensku minimum ale žiaľ je to skrz ceny a služby
My máme pochodene všetky aquaparky aj sk aj polsko a veľmi veľa Maďarsko a slovensko napreduje akurát tak cenami. Inde zlepšujú služby u nas zvyšujú len ceny úroveň upada

Za tie peniaze nič moc …jeden detský bazenik 🙂