Poznávací výlet s dvojročnou dcérkou
Ahojte, viete mi poradit pekne miesto v europe, kde by som to sama zvladla aj s malym dietatom. Chcela by som ist tak na tyzden. Urobit si poznavaci zajazd ale cez cestovku asi nie bo pamiatky budem pozerat len sporadicky, kedze mala je zihadlo a spi cez obed. Chcela by som ist vo february, marci.
Ako za 2r neplatis letenku ale letiskove poplatky ano - pri low cost tarifach to moze vypadat akokeby si zaplatila celu letenku a potom ak ides v case kedy dieta dovrsi 2r - cize odchadzas kedy dieta nema 2r ale navrat uz ma tak platis za dieta ak kupujes spiatocnu letenku
@lienkazienka dobry vyber, uzite si to!
Nepocuvajte rady ze pockajte este rocik.nam sa s malym najlepsie chodili vsade ked bol este v kociku.sadol si a my sme mohli chodit kolko sme chceli.teraz ma 4 roky a chodit sa mu nechce tolko.krasna je florencia
a čo takto mestská turistika? Rakúsko mi príde ako dobrá destinácia, neďaleko Bratislavy je toho mnoho čo sa dá robiť https://www.moda.sk/magazin/je-rakusky-hainburg...

@lienkazienka cez aku spolocnost? Lebo ja som teraz letela pred mesiacom do ba a naspat z viedne a neplatila. A to iste do barcelony. Dobre si zadala dieta? Datum narodenia a pod? Ak budes nieco chciet vediet pripadne pomoct s planovanim, kludne sa ozvy.