icon

Pýtajú v Turčianskych Tepliciach pri vstupe do aquaparku test?

jankapepe
18. jún 2021
dilino
18. jún 2021

áno pytajú aj v aqaparku a všade aj v kúpeľoch ked sa ideš ubytovať aj na recepci.Ked ideš na privát na ubytovanie vtedy nie lebo domáci sú radi že zarobia nejake peniaze ale do verejných kúpalisk a aqvaparkov a ubytovanie ked je v áreali kúpeľov musiš mať.Mame tu aj mestke kúpalisko tam tiež musiš mať negatívni test ta čo predava listky to sice nekontroluje ale štatna policia vykonava namatkove kontroly každý deň.Tak by som sa nespoliehala že prideš bez testu.

jankapepe
autor
18. jún 2021

@hettinka nariadenia poznám, realita čo od prevádzky iná. 2 sekundy vysvetlenia.

dilino
19. jún 2021

Presne tak ako pišeš všade je to ine ale ja tu žije a robim v meste na TS ktore správujú kúpalisko mestke a chodi k nám aj riaditeľka kúpeľov tak preto viem že je to tak.Vždy to tu v lete žilo stale zábavy rôzne skupiny ,diskoteka, zname kapely a teraz bohžiaľ nič kvôli opatreniam aj ked dajme tomu nebude treba test ako som pisala namatkovo chodi na kontrolu štátna policia a potom to bude vysoka pokuta.Radšej sa zabezpeč ako si narobiť problémy.Aj my ako pracovnici TS ked ideme na kúpalisko tak musime mať testy tiež policiu pozname ale čert nikdy nespi.

erika_230
19. jún 2021

@jankapepe ano realne pytaju

bavaria007
20. jún 2021

@dilino a keď mám papier- doklad od lekára, že som prekonala, akceptujú alebo musí byť teda test ?

dilino
20. jún 2021

@bavaria007 toto je zrejme akceptovateľne aj ked je niekto zaočkovani to plati ale doklad alebo test musi byť vždy pri ruke.Ked ochorenie je prekonane tak ak máš papier tak to plati.

dilino
21. jún 2021

Od dnešneho dňa musia byť negatívne testy osoby ako je 10 rokov musia mať do všetkých aqvaparkov negatívny test ináč tu nepustia.Takže musi mať každý kto má viac ako 10 rokov aj deti väčšie ako 10 rokov.A tu ako som pisala chodi namatkovo policia v civile a bez testu je pruser.Pri sebe ho mať musite aj ked idete ako rodina.Vynimku majú už osoby zočkovane alebo čo prekonali tu pliagu ale musi byť papier od lekára.