icon

Rabkoland - skúsenosti

hranolka22
8. júl 2015

Boli ste tam teraz niekto? ako to funguje s cenami? platí sa vstupné a potom atrakcie už nie? alebo ako?lebo na nete som našla rlzne info a tak neviem. Ďakujem za info

Strana
z2
cukruszuzka
26. aug 2015

Ano tie plienky su super balik stoji 30 zl a niekedy sa da kupit 2 baliky za 50 zl. Ja tam tiez kupujem vsetko ;)

zara0201
26. aug 2015

@cory To neviem. Plienkaca uz doma nemam takze som ani nepozerala ceny.

sofin
27. aug 2015

plienky odporúčam, používala som ich pri synovi, cena vychádza od 6-7 e. podľa kurzu, teraz ich tiež využívam pri dcérke, nedám na ne dopustiť, Rabkoland chceme tiež navštíviť, takže dúfam, že sa nám to podarí... 🙂

hranolka22
autor
28. aug 2015

@cukruszuzka
@zara0201
@sofin
baby čo ste boi,mali ste pre deti cestovný pas? či ste išli bez?

sofin
28. aug 2015

pasy máme, chodievame často do Poľska máte to tu na skok, takže pas áno, bez pasu je to riziko, ale poznám rodinky, ktoré berú len rodné listy, ale nik ich zatiaľ nekontroloval...

hranolka22
autor
28. aug 2015

@sofin
chápem.my nemáme a kým nám spravia tak to 2-3 týždne,ale tiež sa bojím ísť bez
ďakujem za info

zara0201
28. aug 2015

@hranolka22 No bez pasu by som neriskla ze nas chytia. My mame skusenosti ze nas zastavili aj par km za hranicami namatkovo- kontrola. Rodný list nie je cestovný doklad a nepochodili by s nim.

sofin
28. aug 2015

však to, tiež by som neriskovala, len viem, že jedna pani bola pár -krát na rodný list, ale nikto ju nezastavil, ani ja by som radšej neriskovala, ide predsa o detičky, a kto ako by to mohlo dopadnúť.... my sme dcérke robili pas hneď 2 týždne po narodení, ... pre istotu ak sa rozhodneme niekam isť, napr. aj na plienočky... 🙂

zara0201
29. aug 2015

Takze listky cez zlavadna.sk zakupene. V utorok sa vyraza...

abdul01
Odpoveď bola odstránená
lucysl
29. aug 2015

My sme boli vcera a poviem vam, bolo fantasticky, deti sa vyblbli neuveritelne, my sme s muzom tiez co to absolvovali 🙂 kazdopadne odporucam

zuzmag
26. júl 2017

Ahojte viete niekto poradit pekne a lacne ubytovanie s detmi blizko Rabkolandu??? Je ta poblizku aj niejake kupalisko??? Vdaka

lucass81
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2