icon

Rozprávkový zámok Bojnice

tupinka
1. apr 2014

Milé mamičky, boli ste už s ratolesťami na tejto akcii, mam otazky ako dlho to predstavenie trva ? Pre ako staré deti je to vhodne , lebo ja mam synov 3 ročný a 5 ročný a chcela by som tam ist, len neviem ci mi tam vydržia. Kde je možné kúpiť lístky ?Veľmi pekne ďakujem za odpoveď 😉 😉 😉

kristinka.s
1. apr 2014

je to skvela akcia a krasny zazitok. my sme boli min. rok prvykrat a tento rok sa chystame opat. Dcera mala 4 r. a super si to uzila. Myslim ze je to pre deti od 3 rokov v pohode. Prehliadka s rozpravkami trva tusim 2 hod. a nieco. Deti to urcite zvladnu. Vnutri uz bezi cas rychlo. Akurat odporucam ist rano skor, lebo sa stoji v rade na listky a tam je to na dlhooooo.

jajus28
1. apr 2014

Chodime pravidelne uz roky rokuce, je to krasne a pre deti zaujmave, ale priprav sa na dobry 50-100m rad na vstupnom, preto cim skor tym lepsie okolo obeda je to straaaaasne cakanie a ked je este aj teplo no hruuuuza.

tupinka
autor
2. apr 2014

ahojte kristinka.s a jajus28 , velmi pekne dakujem za info, takze na listky sa postavim ja manzel moze zatial niekam ist s chalanmi , lebo by som sa napocuvala, kym by sme vystali rad na listky.este raz Vam velmi pekne dakujem,papa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jajus28
2. apr 2014

@tupinka neboj mozno vystihnes malu radu 🙂, ono to ide v celku rychlo su pripraveny na naval ludi a maju castejsie prehliadky a po viac ludi. To cakanie stoji zato, a urcite si to cela rodinka a hlavne ceti uzijete 🙂