Skúsenosti s Aquacity Poprad
Zdravím vás. Chystáme sa s partiou do Tatier a chceli by sme navštíviť aj Aquacity Poprad. Ešte sme tam neboli. Preto sa chcem opýtať na vaše skúsenosti, či to naozaj stojí za to vstupné. Alebo či je v okolí nejaký dobrý wellness alebo kúpalisko.
Ďakujem vám.
Ak máš Tesco clubcard je môžeš mať zľavu na vstupné
Preplnene, priserne hlucne ...
Je tam hlava na hlave,sice to asi vsade cez prazdniny.jedlo nic moc,celkovo mi pride aquacity ako keby uviazlo 10r dozadu minimalne..take nemastne-neslane,aspon moj dojem z neho...
Boli sme raz tusim 2 roky dozadu strasne vela ludi bolo uz by som isla zrejme inde kde je vacsi klud ale boli sme v zoo kontakte a tam sa nam pacilo
Po-št by mohlo byť fajn. Víkend masaker plnka, božechráň ešte keď je aj teplo.
Jedlo nič extra.
Mám rada saunovú časť, tie bylinkové. A bazén s drinkmi 😂 len sú drahšie, malé a tie isté už niekoľko rokov. Celkovo ceny by mohli viac zodpovedať kvalite. Ale asi som len premazaná 😂
Ísť skúsiť je fajn, ak človek nebol.
Tusim hviezdy su na strope to sa mi pacilo
Rada by som sa podelila so svojimi skúsenosťami na Aqua City Poprad. Pred pár dňami sme tam boli. Tak ako aj mnohí iný, som chcela vyskúšať niečo nové . Čo sa týka úrovne bazénov, teplota vody, čistota, neustále chŕliace bublinky, tak to bolo super. Tak isto aj animátori vymýšlali super zábavu, ale to je všetko. Malý areál, bez stromov, oddychových lavičiek. Ak chcete byť v tieni, musíte príst skorej a uchmatnúť si slnečník. Stravovanie na veľmi slabej úrovni. Jedna hotelová reštaurácia s vyšším štandardom, kde väčšinou chodia hotelový hostia, jedna samoobslužná reštaurácia, dva stánky s palacinkami a langošmi a jeden stánok s pizzou na 1800 ľudí. Málo miest na sedenie v stravovacích službách na ten počet ľudí. 1/3 nefunkčných skriniek. Kľudové bazény tam asi niesu, lebo všade chodili deti a veselo šantili. Dojazdy z tobogánov rovno medzi kúpajúcich sa ľudí. Takže bezpečnosť žiadna. Plavčíci len do počtu. Vodný bar- výborný nápad, ak by obsluha stíhala. Bol tam jeden barman, ktorý naozaj vedel, čo robí, ostatný asi len brigádnici, ktorí sa doslova ""hľadali"". Ceny za kupko a stravovanie neprimerane vysoké. Prechodila som veľa termálnych kúpalísk a keby som mala odporučiť jedno, ktoré je solídne zo všetkých hladísk. Myslím tým bazény, stravovanie, športové vyžitie, relax, tieň, veľkosť areálu, tobogány, zábava, pohoda, ceny, tak Veľký Meder.