icon

Strašidelný zámok Bojnice

rejaa
28. apr 2023

Boli ste niekto včera na tie strašidlá aj s deťmi. Odporucaju, že to nie je pre deti, ale či to bolo naozaj také strašné? Ďakujem.

tenerifka
28. apr 2023

Ja som bola pred 15-timi rokmi so 6-rocnou dcerou, cely cas drzala, ale ked sme isli uz ku koncu do takej veze, tak spustila. Ona ale bola vzdy velmi vnimava a citliva, asi zalezi od dietata. Aj ked som jej dopredu hovorila, ze to su len prezleceni ludia, nepomohlo

tenerifka
28. apr 2023

@rejaa teda vtedy sa to volalo Festival duchov a strasisiel, neviem, ci je to to iste

maryetta
28. apr 2023

Ako boli sme tam v sobotu. A uz robili pripravu. Prave v tej vezi uz mali nachystane nejake veci a… moje decka by tam isto bez kriku nevydrzali 😂

simca06022011
28. apr 2023

Ja som.bola kedysi keď to začínalo, teraz by ma tiež zaujímali skúsenosti🙂 vtedy to bolo.divocina :D hlavne čakať v rade na lístky a zrazu na mňa skočil "drakula" :D vtedy to bolo strašidelné, myslím ze niekoho obesili a tak počas prehliadky, duchovia a tak.
Teraz je to pre väčšie deti tiež, či naozaj pre take mensie?🙂

babulkomale
28. apr 2023

@rejaa nechapem preco spochybnovat odporucania. Chodili sme tam roky s partiou a odkedy mame deti tam praveze nechodime. Naco ich traumatizovat? Som rada ze uz dobre spia.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
bloger
28. apr 2023

@rejaa Nikdy by som už na to nešiel. Boli sme zo školy. Vyšiel som odtiaľ úplne bledý. Normálne sa báli učitelia, že odpadnem.

volterra
28. apr 2023

@rejaa pred pár rokmi sme boli s dcérou 11 ročnou na festivale duchov a strašidiel v Bojniciach na Prízraku

https://www.youtube.com/watch?v=SE86ettAR0c

. Pozri si video. Pre mňa to bolo niečo nádherné, úžasné predstavenie, dcéra to dala, ale občas sa ma držala za ruku. Ale pre malé deti to teda absolútne nebolo. Ak to bude niečo podobné aj tento rok, tak dospelým vrelo odporúčam, deti nechajte doma.

lulu4
28. apr 2023

@rejaa ja by som s detmi volila skor toto, lebo pri tych strasidlach je uvedene ze predstavenie nie je urcene primarne pre deti
Skuste pozriet skor toto:

bucko555
28. apr 2023

Chodili sme dakedy keď to začínalo a bolo to dosť brutálne keď zrazu dačo na teba vyskočí .....isto by som tam s dieťaťom nešla

jaskolka
28. apr 2023

Tie strašidlá asi nebudú určené ako program pre deti. Co viem, tak dosť "drsné" tam to majú, aj ja by som sa zľakla, keď na mňa niečo nečakane vyskočí a dupľom ak je to dáky upír, či niečo podobné.
Pre deti skôr by som volila radšej niečo iné, raz sme tam boli, keď mali Z rozprávky do rozprávky alebo niečo také. Proste tam boli postavičky z klasických rozprávok, Janko a Marienka, Popoluška, Snehulienka a podobne. Bolo to milé a bolo vidno, že deťom sa to páčilo

rejaa
autor
28. apr 2023

Ďakujem za komentáre. Prv viem, že to bývalo večer po tme a bolo to ozaj strašne. Skôr ma zaujímalo, či už niekto bol na toto nové predstavenie, či to nie je jemnejšie, keď je to cez deň. Dcéra má 12 rokov a tie rozprávky ju už veľmi nezaujímajú.

volterra
28. apr 2023

@rejaa ale tie predstavenia aj v minulosti bývali vždy aj cez celý deň. 12 ročná to dá v pohode.

simca06022011
28. apr 2023

@rejaa aj kedysi to bolo aj cez den, my by sme tam na noc necestovali :D ako moja 12r by to tiez dala ako nic...

ibrunova
28. apr 2023

@rejaa 12 ročná? To je jasné, že by to dala. Ak by sa jej to nezdalo trápne 😂

rejaa
autor
28. apr 2023

@volterra ja som myslela, že to by šlo len večer, muž na to bol kedysi vecer

rejaa
autor
28. apr 2023

@simca06022011 ja som si myslela, že to prv bývalo len po tme. Keď písali, že nie pre deti, tak som chcela nejakú reálnu skúsenosť, že kto tam bol s deťmi.