Tatralandia s deťmi
Ahojte maminy, boli ste niektorá v tatralandii teraz niekedy?? Chceli by sme sa ísť niekde okúpať s 6 ročným a v sobotu ma byt riadne teplo. Tak či sa to oplatí za tie peniaze? Vonkajšie bazény a tobogany sú ešte zavrete? Alebo odporučte niečo co je aj vonku s toboganmi nech sa krpec zabaví 🙂
Za nás Bešeňová radšej.
No rozmýšľala som aj nad besenovou len tam vonku ma odrádzaju tie teple vody, do ktorých by deti ísť nemali a ja tiež nie lebo čakám bábätko
Ja neviem, ako ostatní, ale keby mam za Tatralandiu platiť tak ma asi slahne, nám sa tam vôbec nepáčilo.Slj sme pozrieť, lebo bola v cene vrámci TMR hotela ale nikdy viac.Besenova super
Odporúčam radšej chocholowskie termy je to hneď na hranici Slovenska Poľska. Tatralandia o nicom ja som mala z tadiaľ ekzemy a Bešeňová samé teple vody.
Cena Tatralandie je riadne premrštená a navyše vonku budeš mať všetko zavreté asi. A Bešeňová je cenovo rovnaká .Určite odporúčam skôr chocholow.
V Poľsku sme ešte neboli, neviete náhodou ci budu otvorené bazény aj vonku ?
Ano otvorene maju vonku bazeny celirocne okrem detskeho vodneho ihriska. Tatralandia je ok pre pubertakov (15r). Ze ich netreba prizerat. Ked sme boli mi vsade same rady- obrovske. Cakali sa na tobogany niekolko minut, cakalo sa na jedlo,des, a cakalo sa na zachody - no postv sa so4rocnym do radu 30 ludi ked povie ze mu treba cikat. Odisli sme asi po troch hodinach- zmechuteni a hlavne unaveni zo statia.
Áno sú stále aj cez zimu otvorené vonkajšie bazény

Ja by som odporučila skôr Bešeňovu pre 6.rocneho...nieke taká bohatá vonku ako Tatralandia, ale za nás super