icon

Tatralandia s deťmi

1. máj 2025

Ahojte maminy, boli ste niektorá v tatralandii teraz niekedy?? Chceli by sme sa ísť niekde okúpať s 6 ročným a v sobotu ma byt riadne teplo. Tak či sa to oplatí za tie peniaze? Vonkajšie bazény a tobogany sú ešte zavrete? Alebo odporučte niečo co je aj vonku s toboganmi nech sa krpec zabaví 🙂

kukulienka83
1. máj 2025

Ja by som odporučila skôr Bešeňovu pre 6.rocneho...nieke taká bohatá vonku ako Tatralandia, ale za nás super

nelca0510
1. máj 2025

Za nás Bešeňová radšej.

autor
1. máj 2025

No rozmýšľala som aj nad besenovou len tam vonku ma odrádzaju tie teple vody, do ktorých by deti ísť nemali a ja tiež nie lebo čakám bábätko

nikha2809
1. máj 2025

Ja neviem, ako ostatní, ale keby mam za Tatralandiu platiť tak ma asi slahne, nám sa tam vôbec nepáčilo.Slj sme pozrieť, lebo bola v cene vrámci TMR hotela ale nikdy viac.Besenova super

pralinka090
1. máj 2025

Odporúčam radšej chocholowskie termy je to hneď na hranici Slovenska Poľska. Tatralandia o nicom ja som mala z tadiaľ ekzemy a Bešeňová samé teple vody.

hortenziaj
1. máj 2025

Cena Tatralandie je riadne premrštená a navyše vonku budeš mať všetko zavreté asi. A Bešeňová je cenovo rovnaká .Určite odporúčam skôr chocholow.

autor
2. máj 2025

V Poľsku sme ešte neboli, neviete náhodou ci budu otvorené bazény aj vonku ?

zuzinka888
2. máj 2025

Ano otvorene maju vonku bazeny celirocne okrem detskeho vodneho ihriska. Tatralandia je ok pre pubertakov (15r). Ze ich netreba prizerat. Ked sme boli mi vsade same rady- obrovske. Cakali sa na tobogany niekolko minut, cakalo sa na jedlo,des, a cakalo sa na zachody - no postv sa so4rocnym do radu 30 ludi ked povie ze mu treba cikat. Odisli sme asi po troch hodinach- zmechuteni a hlavne unaveni zo statia.

pralinka090
15. máj 2025

Áno sú stále aj cez zimu otvorené vonkajšie bazény