Tatralandia s deťmi
Ahojte. Mam kamosku, ktora prisla po dlhsej dobe na SK. Je tu uz par tyzdnov. Pobehali Slovensko krizom krazom a S detmi by chcela vyskusat Tatralandiu, oplati sa?
Vek deti 12, 8, 1,5 roka. Dakujem za info.
Určite áno. Boli sme minulý týždeň, bolo tam síce cca 20 stupňov, ale aj tak sme si to náramne užili 😀 Veľa tobogánov, dokonca tam boli aj animátori, čiže za mňa super. Aj vovnútri.
@puplatko a je tam aj nieco pre malicke deti? Do 2 rokov?
A da sa.v pohode.najest?
Ja som,sice.z okolia Ziliny, no nikdy som tam nebola. Dakujem
Práve sa vraciame z tatralandie. Prvý a poslednýkrát. Neodporúčam!!!nie som náročná, vôbec, ale toľko ľudí pokope som ešte nevidela... nekresťanské peniaze, na tobogány sa môžete pozerať len z diaľky (ak vám nevadí čakať dve hodiny v rade na 1 jazdu) celé zlé...zlatá Bešeňová ❤️
Radšej Bešeňová aj za mňa.
Práve sa vraciame z tatralandie. Prvý a poslednýkrát. Neodporúčam!!!nie som náročná, vôbec, ale toľko ľudí pokope som ešte nevidela... nekresťanské peniaze, na tobogány sa môžete pozerať len z diaľky (ak vám nevadí čakať dve hodiny v rade na 1 jazdu) celé zlé...zlatá Bešeňová ❤️
@elia9 😲🙆
My sme boli minulý týždeň 2 krát/boli sme v jasnej ma dovolenke/ . Za mňa super. Mam 11 ročného syna a zabavil sa. Vystal si rad na tobogan aj sám. On sa v Bešeňovej trochu nudil. Skôr pre menšie deti.
@alexka89 akyrat sme prisli. S tymi ludmi a cenami mas pravdu.
@snowflakenel veru, nezvyknem sa sťažovať, ani hejtovať, ale mňa ten včerajšom v tatralandii doslova nahneval..veľké sklamanie za mňa. Škoda.
Na listky sme stali pol hodiny.
Bola total plnka,( 90% poliaci), inak sa deti vyblaznili. Akurat mi chybal tien, kedze o mieste so slnecnikom alebo o tieni sme mohli snivat.....bez,sance. Prisli sme o 10:15.
Cenovo naozaj drahe, na tobogany sme cakali cxa 15 minut.
Areal cisty, ale co mne este osobne prekazalo, boli bosé zeny na wecku. 🙂
@snowflakenel veru, nezvyknem sa sťažovať, ani hejtovať, ale mňa ten včerajšom v tatralandii doslova nahneval..veľké sklamanie za mňa. Škoda.
@elia9 celkovo len moju rodinu vysiel dnesok cca 230 eur. Plus cesta.
@snowflakenel v živote nikdy viac tatralandia, 160 eur vstupné (4), 80 eur obed plus nápoje. Prišli sme ráno o desiatej a všetky lehátka obsadene. Za nekresťanské peniaze sme sa nemali kam zložiť.

Určite áno. Boli sme minulý týždeň, bolo tam síce cca 20 stupňov, ale aj tak sme si to náramne užili 😀 Veľa tobogánov, dokonca tam boli aj animátori, čiže za mňa super. Aj vovnútri.