Termálne kúpalisko v Podhájskej. Bol tam niekto?
zdravim maminky, v auguste ideme do NZ a radi by sme skusili kupalisko Podhajska. Vie mi niekto povedať, či je tam aj vnutorný bazen v pripade zleho počasia ? Hladam teraz na nete aj ubytko v blizkosti Podhajska nech si rezervujeme. Rada sa podelím o vaše skusenosti a dakujem za akukolvek odpoved. Mame 6 ročneho chlapca tak nech sa ma kde vyblazniť......
Ahoj...a my sa chystáme do Podhájskej...môžete mi poradiť? vidím, že lehátka sa požičať dajú, no ako je to so slnečníkmi? sú tam alebo si ľudia nosia svoje? na slnku nevydržíme v kuse... 😒 Ďakujem 😉
Súhlasím s tým, že je to geriatria, kedˇma tam mama vzala prvý krát, tak som skonštatovala, že toľko starých ľudí po kope som nikdy nevidela.
Dôvodom, podľa mňa, je liečivá voda, má, vraj, taký obsah minerálov ako morská voda. Preto je tam taký nátresk. Vyhľadávaná je aj turistami z Čiech.
Tento rok sa tam chystáme tiež, rodíme jednodňové výlety.
robíme
A gazdovský dvor je najdrahšia reštaurácia
ahoj prosím o radu přijeli jsme do podhajské do termálu kvůli ekzému. voda je suprova a po dvou dnech koupání je videt zlepšení, to ani v moři takové není. jen mě tu zaráží jedna věc a to je proč rodič nesmí s díťetem do dětského brouzdálka? nemyslím se tam válet ale stát u něho nebo mít jen na břehu namočené nohy.mám s sebou dvouleté díťě tak ho stále lovím pod vodou a netroufám si stát na břehu a koukat na něj přes celé brouzdálko. včera tam byla paní s malou postiženou holčičkou a byl problém s tím, že s ní ťapala v brouzdálku a jiné mamince s ani ne ročním díťetem které nechodilo řekli ať na něj kouká ze břehu a ne z vody. Ale to že cca 14ti leté děti skáčou placáky mezi takové prcky jim nevadí.
@terezka1947 pekný deň nemozte mi dat cislo na rezervaciu toho ubytka?je to priamo v Podhájskej

@kikina84 V prvom rade je ta voda termálna. Podla mňa smradľavá nebola. Môže sa im zdať že smrdí ale to je proste tá teplá termálna voda má iné zloženie vody ako tie v plavárniach. A zas máš vonku viac bazénov keby ti ten teplí nevyhovoval. Vnútorné bazény sú podla ma super. Tam voda určite nesmrdí. A je tam Bazén v bazéne v ktorom je ešte aj vírivka. A ten bazén v bazéne je supiš lebo tam zvyknú pustiť taký prúd čo spôsobuje že sa ta voda točí a máš pocit že plávaš z prdom. Malej sa to veľmi páčilo :D Ideme tam síce 3x na dovolenku ale chodievame tam aj len tak niekedy na jeden deň. Nieje to zas až tak ďaleko.