icon

Thermal Bania alebo Goracy potok v Poľsku?

kasiopeja01
27. júl 2018

Ahojte maminky, prosim vas boli ste v niektorom z tychto bazenov tento rok? Ktory by ste odporucili viac? Tie thermal bania sa mi zdaju z fotiek len take nafukovacky, kde si velmi clovek nezaplava. A o tych druhych miektori pisu, ze je to male a spina. Syn ma 4 a dcera 7, ale ona si rada aj zaplava v bazene. Dakujem

sorciera24
27. júl 2018

ak s detmi, tak tema bania....goracy je skor taka oddychovacka, ale zas vonkajsie pre deti su pekne.....oba su v pohode, podla mna vsetko v Polsku je super...

kasiopeja01
autor
27. júl 2018

@sorciera24 Dakujem asi pojdeme do Thermal Bania, neviete ci v tom listku ZABAVA bez zony RELAX su aj bazeny v ktorych sa da plavat? Alebo su to len tie detske s vodou po kolena?

sorciera24
27. júl 2018

@kasiopeja01 ano, su...len moze to by dost plne, kedze je leto......ale da sa

jeyka
27. júl 2018

@kasiopeja01 v Termal Bania su aj hlbsie bazeny ale mozu byt plne a vtedy sa neda velmi plavat. Nieje tam klasicky plavecky bazen. Ten relax je tusim do zony kde je horuca voda a tam deti nepustaju.

marina3
27. júl 2018

@kasiopeja01 Thermal bania sme sa tak pokusali ist minuly rok. Po 2hodinach cakania pri vstupe, sme to vzdali a isli spat do Zakopaneho sa okupat. Naozaj kvantum ludi a myslim ze tento rok to nebude ine kedze aj zlavomaty su plne zliav do banie

kasiopeja01
autor
29. júl 2018

@marina3 dakujem, skusime snad nebude az tak plno. Ja som hladala zlavy na zlavomate a nenasla som nic, len tie s ubytovanim na leto. Tak idem pozriet este raz 🙂.

kasiopeja01
autor
1. aug 2018

Ahoj maminky, dakujem za vase rady. Pocasie nam nedovolilo ist ani do jedneho aqua, ubytko smw mali v hoteli Royal. Lacne, ciste, pekna herna pre deti a chutne ranajky. Boli sme Rabkolande, aj dva dni by sme zvladli 🙂. Malo ludi a stale bolo co robit. Ke tam velmi pekne a si tam aj take sprchy co striekaku zo zeme, kde sa deti vyblaznia ked ke horuco. Druhy den sme boli v Park Zdrojovy, vela preloezok, motokary, fontany, pekna prechadzka. Boli sme pozriet stare kostoliky v meste a cestou domov sme mali plat obzriet si Zakopane, ale kedze sme sli podla znacenia na ceste, ktore bo zle, tak sme miesto toho dosli do Bialky, kdenebolo nic. Ale nevadi, vymenili sme to za Bachlrdovu dolinu uz na nasej strane 🙂.

annamivo
12. aug 2018

@kasiopeja01 my sme boli dnes v Goracom Potoku a nikdy viac... Ako pre deti je tam super areál, ale to je tak všetko... Ostatné veci- vstupné, strava( dobrá ale ale) , personál, šatne,Wc za 0 bodov ... V chladnom počasí tam neísť vôbec lebo všetky bázeny sú vonku...

mimi27712
12. aug 2018

My sme boli tiež tento týžden v Goracy potok, je to tam pekne, ale uz by som tiež viac nešla. Strasne veľa ľudí, malo miesta v bazénoch najchladnejši mal 31 a najteplejší 37,7.

kasiopeja01
autor
15. aug 2018

@mimi27712 Dobre vediet so buducna. Lebo sme mali v plane vyskusat.

jeyka
18. aug 2018

Keby ste niekto isiel do aquacu Bania a chceli by ste sa ubytovat, odporucam penzion Zawrat v Bialke Tatranskej. Krasne tiche prostredie, cisty, novsi, krasny penzion, bazen s virivkou, family friendly, dokonca maju kino pre deti, uzasne jedlo 😉👍 Ale musim podotknut od Banie je to trosku dalej... pre male deti peso dost daleko, ale chodili odtial v pohode vsetci aj s kocikmi.. je to na zaciatku Bialky.

slniecko87
8. aug 2023

@mimi27712 juuuuj ste ma nepotešili. My sme to chceli využiť práve v nepriaznivom počasí lebo tento rok nám dovolenka v Poľsku veľmi nevyšla